
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | piparkakkutaikinaa piparkakkutaikina |
Kuorrutus
1 | kananmunan valkuaista kananmunan valkuainen | ||
2,5 - 3 dl dl | tomusokeria tomusokeri | ||
2 - 3 tippaa tippa | sitruunamehua sitruunamehu |
Täyte
1,5 dl dl | marmeladia
marmeladi (esim. Jouluaitta päärynä-kinuskimarmeladia) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLumihiutaleet
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom: varaa koristeiden kuivumiseen pari tuntia.
- Anna pakastetaikinan sulaa huoneenlämmössä noin 40 minuuttia.
- Jaa taikina kahtia ja kauli palat jauhoisella alustalla ohueksi levyksi.
- Paina levystä muotilla pipareita, saat niitä noin 70 kappaletta.
- Nosta ne pellille leivinpaperin päälle ja paista 200-asteisessa uunissa 5-7 minuuttia, koosta ja muodosta riippuen.
- Anna leivonnaisten jäähtyä.
- Sekoita valkuaiseen tomusokeria, kunnes saat notkean kuorrutusmassan.
- Lisää mukaan sitruunanmehutipat loppuvaiheessa. Lusikoi seos pursotinpussiin, leikkaa kärjestä pieni pala pois ja koristele puolet pikkuleivistä.
- Anna koristeiden kuivua parituntia huoneenlämmössä.
- Levitä koristelemattomalle piparille marmeladia ja paina koristeltu pipari päälle.
Vinkki: Täytä pipareita aina kulutuksen mukaan, sillä hillo pehmittää piparin.