
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,25 dl dl | kananmunan valkuaista kananmunan valkuainen | ||
3 tippaa tippa | tomusokeria tomusokeri | ||
(tai etikkaa) |
Piparikuorrutus eli pikeeri
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:10
min
(0)
Valmistus
- VATKAA valkuaista ja 1 dl tomusokeria sähkövatkaimella noin parin minuutin ajan.
- SEKOITA joukkoon sitruunamehu ja loput tomusokerista. Jatka vatkaamista hetken aikaa. Värjää pikeeri halutessasi elintarvikeväreillä.
- TARKISTA, että kuorrute on riittävän paksua kun pursotat, lisää tarvittaessa tomusokeria. Anna kuorrutteen kovettua kunnolla.
Vinkki! Käytä kuorrute mahdollisimman nopeasti, se kovettuu hetkessä. Jos et käytä koko kuorrutetta, teippaa tai kelmuta pursotinpussinpää tai jos säilytät kulhossa, laita kostea talouspaperi päälle.