Helppous yllättää
Piparikuorrutus eli pikeeri

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

0,25 dl dl kananmunan valkuaista kananmunan valkuainen
1,5 dl dl tomusokeria tomusokeri
3 tippaa tippa sitruunamehua sitruunamehu
(tai etikkaa)

Piparikuorrutus eli pikeeri

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(0)

Valmistus

  1. Vatkaa valkuaista ja 1 dl tomusokeria sähkövatkaimella noin parin minuutin ajan.
  2. Sekoita joukkoon sitruunamehu ja loput tomusokerista. Jatka vatkaamista hetken aikaa. Värjää pikeeri halutessasi elintarvikeväreillä.
  3. Tarkista, että kuorrute on riittävän paksua kun pursotat, lisää tarvittaessa tomusokeria. Anna kuorrutteen kovettua kunnolla.

Vinkki! Käytä kuorrute mahdollisimman nopeasti, se kovettuu hetkessä. Jos et käytä koko kuorrutetta, teippaa tai kelmuta pursotinpussinpää tai jos säilytät kulhossa, laita kostea talouspaperi päälle.