
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
0,25 dl dl | kananmunan valkuaista kananmunan valkuainen | |
1,5 dl dl | tomusokeria tomusokeri | |
3 tippaa tippa | sitruunamehua
sitruunamehu (tai etikkaa) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiparikuorrutus eli pikeeri
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Vatkaa valkuaista ja 1 dl tomusokeria sähkövatkaimella noin parin minuutin ajan.
- Sekoita joukkoon sitruunamehu ja loput tomusokerista. Jatka vatkaamista hetken aikaa. Värjää pikeeri halutessasi elintarvikeväreillä.
- Tarkista, että kuorrute on riittävän paksua kun pursotat, lisää tarvittaessa tomusokeria. Anna kuorrutteen kovettua kunnolla.
Vinkki! Käytä kuorrute mahdollisimman nopeasti, se kovettuu hetkessä. Jos et käytä koko kuorrutetta, teippaa tai kelmuta pursotinpussinpää tai jos säilytät kulhossa, laita kostea talouspaperi päälle.