
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | torttutaikinaa
torttutaikina (Jouluaitta pakaste torttutaikinalevyjä, laktoositon) | ||
500 g g | piparkakkutaikinaa
piparkakkutaikina (Jouluaitta laktoositonta piparitaikinaa) | ||
1,5 dl dl | marmeladia
marmeladi (Jouluaitta päärynä-kinuskimarmeladia) | ||
1 | kananmunaa kananmuna |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPiparisydäntortut
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Vinkki! Klikkaa kuvaa ja kurkkaa videolta, miten tortut muotoillaan.
- Ota taikinat sulamaan parikymmentä minuuttia ennen valmistusta. Leikkaa taikinapyörällä suorakaiteen muotoiset torttutaikinalevyt pituussuunnassa neljään yhtä suureen suikaleeseen. Eli saat paketista yhteensä 20 suorakaidetaikinapalaa.
- Leikkaa paksusta piparkakkutaikinasta pituussuunnassa 20 kpl vajaan sentin paksuista suorakaidetaikinaviipaletta.
- Voitele torttutaikinaviipaleetpäärynä-kinuskimarmeladillaja nosta päälle piparkakkutaikinaviipaleet.
- Käännä viipalesandwichit kyljelleen ja kiepauta sen molemmat päät kaarevasti yhteen kohti taikinaviipaleen keskustaa, niin että niistä muodostuu sydämen kaaret. Muotoile vielä sydämen alaosa nipistämällä taikina keskeltä kapenevaksi.
- Sipaise sydäntorttujen pintaan kananmunaa ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia. Nosta uunista ja anna jäähtyä. Halutessasi viimeistele tomusokerilla ennen tarjoilua.