
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
600 g g | porsaanlihaa
porsaanliha (sisäfileetä) | |
0,5 dl dl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
2 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | |
1,5 rkl rkl | inkivääriä
inkivääri (raastettuna) | |
1 rkl rkl | sinappia sinappi | |
2 tl tl | appelsiinin kuorta
appelsiinin kuori (raastettuna) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPontevat porsaspihvit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa filee noin 4 sentin paksuisiksi pihveiksi ja litistä ne kämmenellä.
- Sekoita öljyyn loput ainekset. Sivele seosta pihveille kauttaaltaan. Anna maustua peitettynä viileässä vähintään pari tuntia tai yön yli.
- Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillaamista. Pyyhi ylimääräinen marinadi lihan pinnasta ja grillaa pihvit kypsiksi. Tarjoa lisänä pekonivoinappeja sekä grillattuja sydänsalaattilohkoja. Näiden reseptit löydät reseptipankistamme.