Helppous yllättää
Pontevat porsaspihvit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

600 g g porsaanlihaa porsaanliha
(sisäfileetä)
0,5 dl dl rapsiöljyä rapsiöljy
2 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
1,5 rkl rkl inkivääriä inkivääri
(raastettuna)
1 rkl rkl sinappia sinappi
2 tl tl appelsiinin kuorta appelsiinin kuori
(raastettuna)

Pontevat porsaspihvit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

50 min
(3)

Valmistus

 

  1. Leikkaa filee noin 4 sentin paksuisiksi pihveiksi ja litistä ne kämmenellä.
  2. Sekoita öljyyn loput ainekset. Sivele seosta pihveille kauttaaltaan. Anna maustua peitettynä viileässä vähintään pari tuntia tai yön yli.
  3. Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillaamista. Pyyhi ylimääräinen marinadi lihan pinnasta ja grillaa pihvit kypsiksi. Tarjoa lisänä pekonivoinappeja sekä grillattuja sydänsalaattilohkoja. Näiden reseptit löydät reseptipankistamme.