
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
100 g g | voita voi | |
70 g g | pekonia pekoni | |
2 - 3 tl tl | ruokosokeria ruokosokeri | |
0,5 tl tl | grillausmaustetta grillausmauste |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKaramellisoitu pekonivoi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Ota voi huoneenlämpöön pehmenemään.
- Levitä ruokalautaselle pari arkkia talouspaperia ja sen päälle pekonit. Ripottele viipaleille sokeri ja grillimaustetta. Nosta päälle talouspaperinpala. Kypsennä mikroaaltouunissa täydellä teholla (1 000 W) noin 3 minuuttia, kunnes pekonit ovat rapeita. Jäähdytä ja hienonna terävällä veitsellä. Voit myös kypsentää pekonit pannulla tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaisesti.
- Sekoita pekonihiput pehmeään voihin. Muotoile tangoksi leivinpaperin avulla. Nosta jääkaappiin tai pakastimeen jähmettymään.
- Leikkaa pekonivoitangosta nappeja ja tarjoa grillatun lihan maustajana.