Helppous yllättää
Karamellisoitu pekonivoi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

100 g g voita voi
70 g g pekonia pekoni
2 - 3 tl tl ruokosokeria ruokosokeri
0,5 tl tl grillausmaustetta grillausmauste

Karamellisoitu pekonivoi

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(2)

Valmistus

  1. Ota voi huoneenlämpöön pehmenemään.
  2. Levitä ruokalautaselle pari arkkia talouspaperia ja sen päälle pekonit. Ripottele viipaleille sokeri ja grillimaustetta. Nosta päälle talouspaperinpala. Kypsennä mikroaaltouunissa täydellä teholla (1 000 W) noin 3 minuuttia, kunnes pekonit ovat rapeita. Jäähdytä ja hienonna terävällä veitsellä. Voit myös kypsentää pekonit pannulla tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaisesti.
  3. Sekoita pekonihiput pehmeään voihin. Muotoile tangoksi leivinpaperin avulla. Nosta jääkaappiin tai pakastimeen jähmettymään.
  4. Leikkaa pekonivoitangosta nappeja ja tarjoa grillatun lihan maustajana.