
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Taikina
2 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
2 rkl rkl | sokeria sokeri | |
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | |
0,5 tl tl | ruokasoodaa ruokasooda | |
0,5 tl tl | kardemummaa kardemumma | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
2,5 dl dl | piimää piimä | |
2 rkl rkl | voita
voi (sulatettuna) | |
rypsiöljyä
rypsiöljy (tai voita paistamiseen) |
Täytteet
1,5 dl dl | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | |
0,5 dl dl | maapähkinävoita maapähkinävoi | |
viipaletta viipale | hedelmiä
hedelmät (esim. banaania, mangoa, kiiviä, persimonia...) | |
minttua
minttu (lehtiä) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPannariburgerit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Tee ensin pannaritaikina: Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe, sooda ja kardemumma kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa muna, piimä ja voisula. Lisää jauhoseos piimä-munaseokseen ja sekoita tasaiseksi.
2. Paista taikinasta lettupannulla pieniä pyöreitä pannareita. Käytä paistamiseen voita tai rypsiöljyä.
3. Täytä pannariburgerit: Levitä pannareille jogurttia ja maapähkinävoita. Lado väliin viipaloituja hedelmiä ja mintun lehtiä.