
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Taikina
2 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
2 rkl rkl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe | ||
0,5 tl tl | ruokasoodaa ruokasooda | ||
0,5 tl tl | kardemummaa kardemumma | ||
1 | kananmunaa kananmuna | ||
2,5 dl dl | piimää piimä | ||
2 rkl rkl | voita
voi (sulatettuna) | ||
rypsiöljyä
rypsiöljy (tai voita paistamiseen) |
Täytteet
1,5 dl dl | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | ||
0,5 dl dl | maapähkinävoita maapähkinävoi | ||
viipaletta viipale | hedelmiä
hedelmät (esim. banaania, mangoa, kiiviä, persimonia...) | ||
minttua
minttu (lehtiä) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPannariburgerit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Tee ensin pannaritaikina: Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe, sooda ja kardemumma kulhossa. Sekoita toisessa kulhossa muna, piimä ja voisula. Lisää jauhoseos piimä-munaseokseen ja sekoita tasaiseksi.
2. Paista taikinasta lettupannulla pieniä pyöreitä pannareita. Käytä paistamiseen voita tai rypsiöljyä.
3. Täytä pannariburgerit: Levitä pannareille jogurttia ja maapähkinävoita. Lado väliin viipaloituja hedelmiä ja mintun lehtiä.