Helppous yllättää
Juhlava glögivispipuuro

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

5 dl dl glögiä glögi
(glögitiivistettä)
5 dl dl vettä vesi
1,5 dl dl mannasuurimoita mannasuurimo
0,25 tl tl suolaa suola
2 kpl kpl liivatelehteä liivatelehti
2 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
2 dl dl vaniljakastiketta vaniljakastike
4 kpl kpl piparkakkuja piparkakku

Juhlava glögivispipuuro

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

40 min
(7)

Valmistus

1. Kaada kattilaan glögitiiviste ja vesi. Kun neste kiehuu, ripottele mannasuurimot mukaan vähitellen, koko ajan vatkaten. Mausta lopuksi suolalla.2.

2. Hauduta puuroa noin 10 minuuttia. Upota liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Purista liivatteet kylmästä vedestä ja liuota ne valmiiseen kuumaan puuroon. Mausta puuro vielä vaniljalla.

4. Jäähdytä puuro vesialtaassa kylmässä vedessä.

5. Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella.

6. Jatka samoilla vatkaimilla jäähtyneen puuron vatkaamista ilmavan kuohkeaksi.

7. Nostele vaniljavaahto puuron joukkoon. Jaa jälkiruoka annosastioihin, peitä ja anna odottaa jääkaapissa tarjoilua.

8. Koristele pipareilla ennen tarjoilua.