
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
5 dl dl | glögiä
glögi (glögitiivistettä) | |
5 dl dl | vettä vesi | |
1,5 dl dl | mannasuurimoita mannasuurimo | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
2 kpl kpl | liivatelehteä liivatelehti | |
2 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
2 dl dl | vaniljakastiketta vaniljakastike | |
4 kpl kpl | piparkakkuja piparkakku |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJuhlava glögivispipuuro
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Kaada kattilaan glögitiiviste ja vesi. Kun neste kiehuu, ripottele mannasuurimot mukaan vähitellen, koko ajan vatkaten. Mausta lopuksi suolalla.2.
2. Hauduta puuroa noin 10 minuuttia. Upota liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.
3. Purista liivatteet kylmästä vedestä ja liuota ne valmiiseen kuumaan puuroon. Mausta puuro vielä vaniljalla.
4. Jäähdytä puuro vesialtaassa kylmässä vedessä.
5. Vaahdota vaniljakastike sähkövatkaimella.
6. Jatka samoilla vatkaimilla jäähtyneen puuron vatkaamista ilmavan kuohkeaksi.
7. Nostele vaniljavaahto puuron joukkoon. Jaa jälkiruoka annosastioihin, peitä ja anna odottaa jääkaapissa tarjoilua.
8. Koristele pipareilla ennen tarjoilua.