
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | omenaa
omena (isoja punaisia jouluomenoita) | |
2 dl dl | glögiä
glögi (Deluxe sahramiglögiä) |
Muruseos
6 kpl kpl | piparkakkuja piparkakku | |
1 dl dl | mantelilastuja mantelilastu | |
50 g g | voita voi | |
3 rkl rkl | fariinisokeria fariinisokeri |
Lisäksi
1 prk prk | vaniljakastiketta vaniljakastike |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSahramiomenat ja mantelinen piparirouhe
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Huuhtele ja kuivaa omenat. Leikkaa ne lohkoiksi, poista siemenkodat ja kumoa omenat kattilaan.
2. Mittaa kattilaan glögi. Keitä muutama minuutti, kunnes omenat ovat pehmenneet. Siirrä sivuun ja jätä maustumaan.
3. Murskaa piparit.
4. Paahda mantelilastuja kuumalla kuivalla paistinpannulla, kunnes ne saavat vähän väriä.
5. Lisää joukkoon voi ja sokeri. Kääntele mukaan piparimurska. Sekoittele miedolla lämmöllä, kunnes seos on rapeaa.
6. Jaa omenat annoskulhoihin ja ripottele päälle muruseosta. Tarjoa lisänä vaahdotettua vaniljakastiketta tai -jäätelöä.