
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 dl dl | kermaa
kerma (vispi- tai kuohukermaa) | |
200 g g | tummaa suklaata tumma suklaa | |
2 rkl rkl | rommia rommi |
Dipattavaksi
6 annosta annos | hedelmiä hedelmät | |
1 | kuivakakkua
kuivakakku (esim. Confiserie Firenze kuivakakku paloiteltuna suupaloiksi) | |
1 pss pss | vaahtokarkkeja vaahtokarkki |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSuklaafondue
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Valmistele ensin dipattavat tarjolle. Pese hedelmät ja kuori ne tarvittaessa. Lohko hedelmät suupaloiksi, leikkaa kakku kuutioiksi ja asettele kaikki vadille.
2. Mittaa kerma kattilaan. Paloittele mukaan suklaat. Kuumenna seosta vähitellen ja koko ajan sekoitellen, jotta suklaapalat liukenevat tasaisesti kermaan. Mausta fondueseos halutessasi alkoholilla.
3. Kaada sula suklaa fonduepataan tai muuhun lämmönkestävään astiaan ja nosta pöytään lämpökynttilän päälle.
4. Jokainen keihästää haluamansa suupalan fonduetikkuun tai pikkuhaarukkaan ja dippaa sen sitten sulaan suklaaseen. Herkut voi nautiskella sellaisenaan tai pyöräyttää vielä pähkinärouheessa tai strösseleissä.