
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 dl dl | kermaa kerma | ||
vispi- tai kuohukermaa | |||
200 g g | tummaa suklaata tumma suklaa | ||
2 rkl rkl | rommia rommi |
Dipattavaksi
6 annosta annos | hedelmiä hedelmät | ||
1 | kuivakkuja kuivakku | ||
esim. Confiserie Firenze kuivakakku paloiteltuna suupaloiksi | |||
1 pss pss | vaahtokarkkeja vaahtokarkki |
Suklaafondue
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Valmistele ensin dipattavat tarjolle. Pese hedelmät ja kuori ne tarvittaessa. Lohko hedelmät suupaloiksi, leikkaa kakku kuutioiksi ja asettele kaikki vadille.
2. Mittaa kerma kattilaan. Paloittele mukaan suklaat. Kuumenna seosta vähitellen ja koko ajan sekoitellen, jotta suklaapalat liukenevat tasaisesti kermaan. Mausta fondueseos halutessasi alkoholilla.
3. Kaada sula suklaa fonduepataan tai muuhun lämmönkestävään astiaan ja nosta pöytään lämpökynttilän päälle.
4. Jokainen keihästää haluamansa suupalan fonduetikkuun tai pikkuhaarukkaan ja dippaa sen sitten sulaan suklaaseen. Herkut voi nautiskella sellaisenaan tai pyöräyttää vielä pähkinärouheessa tai strösseleissä.