Helppous yllättää
Suklaafondue

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 dl dl kermaa kerma
(vispi- tai kuohukermaa)
200 g g tummaa suklaata tumma suklaa
2 rkl rkl rommia rommi

Dipattavaksi

6 annosta annos hedelmiä hedelmät
1 kuivakkuja kuivakku
(esim. Confiserie Firenze kuivakakku paloiteltuna suupaloiksi)
1 pss pss vaahtokarkkeja vaahtokarkki

Suklaafondue

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(0)

Valmistus

1. Valmistele ensin dipattavat tarjolle. Pese hedelmät ja kuori ne tarvittaessa. Lohko hedelmät suupaloiksi, leikkaa kakku kuutioiksi ja asettele kaikki vadille.

2. Mittaa kerma kattilaan. Paloittele mukaan suklaat. Kuumenna seosta vähitellen ja koko ajan sekoitellen, jotta suklaapalat liukenevat tasaisesti kermaan. Mausta fondueseos halutessasi alkoholilla.

3. Kaada sula suklaa fonduepataan tai muuhun lämmönkestävään astiaan ja nosta pöytään lämpökynttilän päälle.

4. Jokainen keihästää haluamansa suupalan fonduetikkuun tai pikkuhaarukkaan ja dippaa sen sitten sulaan suklaaseen. Herkut voi nautiskella sellaisenaan tai pyöräyttää vielä pähkinärouheessa tai strösseleissä.

Avainsanat

Jälkiruoat