Helppous yllättää
Gluteeniton vispipuuro

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

200 g g puolukoita puolukka
7,5 dl dl vettä vesi
0,5 dl dl sokeria sokeri
1 ripausta ripaus suolaa suola
2,5 dl dl kauraleseitä kauraleseet

Tarjoiluun

1 tilkkaa tilkka maitoa maito

Herkkupuuroon

0,25 - 0,5 dl dl kermaa kerma
(halutessasi)
1 tilkkaa tilkka kinuskikastiketta kinuskikastike
(halutessasi)

Gluteeniton vispipuuro

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(4)

Valmistus

  1. Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan.
  2. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kauraleseet.
  3. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  4. Anna puuron jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  5. Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi.
  6. Tarjoa puuro arkena kylmän maidon kanssa.

Vinkki! Herkkupuuro syntyy lisäämällä vaahdotetun puuron joukkoon kermavaahtoa kevyesti nostellen ja kruunaamalla annoksen kinuskisilmällä.