
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | puolukoita puolukka | |
7,5 dl dl | vettä vesi | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
2,5 dl dl | kauraleseitä kauraleseet |
Tarjoiluun
1 tilkkaa tilkka | maitoa maito |
Herkkupuuroon
0,25 - 0,5 dl dl | kermaa
kerma (halutessasi) | |
1 tilkkaa tilkka | kinuskikastiketta
kinuskikastike (halutessasi) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGluteeniton vispipuuro
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan.
- Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kauraleseet.
- Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia välillä sekoittaen.
- Anna puuron jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
- Vatkaa jäähtynyt puuro kuohkeaksi.
- Tarjoa puuro arkena kylmän maidon kanssa.
Vinkki! Herkkupuuro syntyy lisäämällä vaahdotetun puuron joukkoon kermavaahtoa kevyesti nostellen ja kruunaamalla annoksen kinuskisilmällä.