Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | päärynää päärynä | |
2 rkl rkl | kuivattuja karpaloita kuivattu karpalo | |
25 g g | voita voi | |
100 g g | saksanpähkinöitä saksanpähkinä | |
0,75 dl dl | fariinisokeria fariinisokeri | |
2 rkl rkl | kuohukermaa kuohukerma |
Tarjoiluun
0,5 l l | vaniljajäätelöä vaniljajäätelö |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPähkinäiset toscapäärynät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuoripäärynät, halkaise, poista siemenkodat ja leikkaa hedelmät isoiksilohkoiksi.
- Paistapäärynälohkoja ja kuivattuja karpaloita ruokalusikallisessa voita miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia, kunnes päärynät hieman kypsyvät.
- Pilko pähkinät veitsellä pienemmiksi.
- Päärynöiden paistuessa kiehauta pienessä kattilassa voi, fariinisokeri, kerma ja pilkotut pähkinät toscaksi.
- Valuta toscaseos paistettujen päärynöiden ja karpaloiden päälle. Tarjoile kuumana vaniljajäätelön kanssa.
Vinkki: Päärynöiden asemesta voit käyttää myös happamia omenoita.