Helppous yllättää
Pähkinäiset toscapäärynät

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 päärynää päärynä
2 rkl rkl kuivattuja karpaloita kuivattu karpalo
25 g g voita voi
100 g g saksanpähkinöitä saksanpähkinä
0,75 dl dl fariinisokeria fariinisokeri
2 rkl rkl kuohukermaa kuohukerma

Tarjoiluun

0,5 l l vaniljajäätelöä vaniljajäätelö

Pähkinäiset toscapäärynät

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(0)

Valmistus

  1. Kuoripäärynät, halkaise, poista siemenkodat ja leikkaa hedelmät isoiksilohkoiksi.
  2. Paistapäärynälohkoja ja kuivattuja karpaloita ruokalusikallisessa voita miedolla lämmöllä 5-10 minuuttia, kunnes päärynät hieman kypsyvät.
  3. Pilko pähkinät veitsellä pienemmiksi.
  4. Päärynöiden paistuessa kiehauta pienessä kattilassa voi, fariinisokeri, kerma ja pilkotut pähkinät toscaksi.
  5. Valuta toscaseos paistettujen päärynöiden ja karpaloiden päälle. Tarjoile kuumana vaniljajäätelön kanssa.

Vinkki: Päärynöiden asemesta voit käyttää myös happamia omenoita.