Helppous yllättää
Mustikka-spelttipannarit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 kananmunaa kananmuna
1,5 dl dl spelttijauhoa spelttijauho
1,5 dl dl maitoa maito
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 dl dl vadelmahilloa vadelmahillo
1 dl dl mustikoita mustikka
(pakaste)
1 rkl rkl chiansiemeniä chiansiemenet
1 - 2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
(paistamiseen)

Tarjoiluun

2 - 3 dl dl mustikoita mustikka
(tuoreita)
1 lorausta loraus hunajaa hunaja

Mustikka-spelttipannarit

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(15)

Valmistus

  1. Sulata mustikat.
  2. Riko kananmuna kulhoon ja sekoita joukkoon jauhot, maito ja ripaus suolaa.
  3. Sekoita taikina tasaiseksi. Sekoita keskenään pienessä kulhossa vadelmahillo, mustikat ja chian siemenet.
  4. Anna siementen turvota noin 10 minuuttia.
  5. Kuumenna lettupannu miedolla lämmöllä ja lisää pannun koloihin öljyä.
  6. Annostele taikinaa ohuelti pannulle ja paista miedolla lämmöllä noin minuutin ajan.
  7. Laita ruokalusikallinen vadelma-mustikka-chiaseosta letun päälle, lisää taikinaa ja jatka paistamista miedolla lämmöllä kunnes taikina on hyytynyt sen verran että pannukakun voi kääntää.
  8. Käännä pannukakut ja jatka paistamista vielä noin minuutti.
  9. Tarjoile pannukakut lämpiminä mustikoiden ja hunajan kera.