
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | kananmunaa kananmuna | ||
1,5 dl dl | spelttijauhoa spelttijauho | ||
1,5 dl dl | maitoa maito | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola | ||
1 dl dl | vadelmahilloa vadelmahillo | ||
1 dl dl | mustikoita
mustikka (pakaste) | ||
1 rkl rkl | chiansiemeniä chiansiemenet | ||
1 - 2 rkl rkl | rapsiöljyä
rapsiöljy (paistamiseen) |
Tarjoiluun
2 - 3 dl dl | mustikoita
mustikka (tuoreita) | ||
1 lorausta loraus | hunajaa hunaja |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMustikka-spelttipannarit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Sulata mustikat.
- Riko kananmuna kulhoon ja sekoita joukkoon jauhot, maito ja ripaus suolaa.
- Sekoita taikina tasaiseksi. Sekoita keskenään pienessä kulhossa vadelmahillo, mustikat ja chian siemenet.
- Anna siementen turvota noin 10 minuuttia.
- Kuumenna lettupannu miedolla lämmöllä ja lisää pannun koloihin öljyä.
- Annostele taikinaa ohuelti pannulle ja paista miedolla lämmöllä noin minuutin ajan.
- Laita ruokalusikallinen vadelma-mustikka-chiaseosta letun päälle, lisää taikinaa ja jatka paistamista miedolla lämmöllä kunnes taikina on hyytynyt sen verran että pannukakun voi kääntää.
- Käännä pannukakut ja jatka paistamista vielä noin minuutti.
- Tarjoile pannukakut lämpiminä mustikoiden ja hunajan kera.