
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | kananmunaa kananmuna | |
0,5 dl dl | sokeria sokeri | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | |
1 dl dl | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | |
0,75 dl dl | vispikermaa vispikerma | |
1 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Lisäksi
3 | nektariinia
nektariini (viipaleina) | |
1 dl dl | vadelmia vadelma | |
25 g g | voita voi | |
2 dl dl | tomusokeria tomusokeri | |
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listNektariini-vadelma pannari
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää loput taikinan aineet varovasti sekoittaen muna-sokerivaahtoon.
- Laita valurautapannu kuumaan grilliin. Laita voi pannulle ja kun se on sulanut lisää nektariiniviipaleet.
- Kaada taikina pannuun hedelmien päälle. Lisää vadelmat taikinan päälle.
- Kypsennä matalalla lämmöllä grillissä noin 25 - 30 min tai kunnes pannari on keskeltä hyytynyt (ja kauniin värinen.)
- Vatkaa kerma valmiiksi vaahdoksi ja mausta halutessasi vaniljasokerilla.
- Koristele pannarin pinta paiston jälkeen tomusokerilla.
- Tarjoile kermavaahdon kera.