
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | kananmunaa kananmuna | ||
0,5 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri | ||
1 dl dl | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti | ||
0,75 dl dl | kermaa kerma | ||
vispikermaa | |||
1 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa |
Lisäksi
3 | nektariinia nektariini | ||
viipaleina | |||
1 dl dl | vadelmia vadelma | ||
25 g g | voita voi | ||
2 dl dl | tomusokeria tomusokeri | ||
1 tl tl | vaniljasokeria vaniljasokeri |
Nektariini-vadelma pannari
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:40
min
(0)
Valmistus
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
- Lisää loput taikinan aineet varovasti sekoittaen muna-sokerivaahtoon.
- Laita valurautapannu kuumaan grilliin. Laita voi pannulle ja kun se on sulanut lisää nektariiniviipaleet.
- Kaada taikina pannuun hedelmien päälle. Lisää vadelmat taikinan päälle.
- Kypsennä matalalla lämmöllä grillissä noin 25 - 30 min tai kunnes pannari on keskeltä hyytynyt (ja kauniin värinen.)
- Vatkaa kerma valmiiksi vaahdoksi ja mausta halutessasi vaniljasokerilla.
- Koristele pannarin pinta paiston jälkeen tomusokerilla.
- Tarjoile kermavaahdon kera.