Helppous yllättää
Luonnon karkkikippo & vaahtokarkkidippi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

marjoja marjat
(esim. mansikoita, vadelmia)
hedelmiä hedelmät
(esim. Cotton Candy -rypäleitä, aprikooseja)

Vaahtokarkkidippi

300 g g vaahtokarkkeja vaahtokarkki
0,75 dl dl kuohukermaa kuohukerma

Luonnon karkkikippo & vaahtokarkkidippi

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(4)

Valmistus

  1. Valmista vaahtokarkkidippi. Laita hieman vettä kiehumaan kattilaan ja aseta kattilan päälle kulho, jonka pohja ei osu veteen asti. Laita kulhoon vaahtokarkit ja kerma. Laita levy päälle ja anna veden kuumentua ja vaahtokarkkien sulaa vesihauteessa. Sekoittele, kunnes vaahtokarkit ovat sulaneita ja kastike on tasaista. Siirrä pois vesihauteesta ja kaavi vaahtokarkkidippi kulhoon. Jos dippi muuttuu jähmeäksi, saa sen taas juoksevaksi varovasti mikrossa lämmittämällä.
  2. Kokoa kulhoon erilaisia marjoja ja hedelmiä sopivan kokoisina paloina. Tarjoile vaahtokarkkidipin kanssa.

Vinkki! Tarjoile hedelmät ja marjat jäisestä hedelmäkulhosta. Pilko marjoja ja hedelmiä kulhon pohjalle ja reunoille, aseta päälle pienempi kulho ja täytä kulhojen väliin jäävä tila vedellä. Jäädytä noin 4-6 tuntia kulhon koosta riippuen.