
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
400 g g | turkkilaista jogurttia turkkilainen jogurtti | |
0,5 dl dl | hunajaa hunaja | |
200 g g | vadelmia vadelma | |
0,5 dl dl | pistaasipähkinöitä
pistaasipähkinä (kuorittuna ja kevyesti rouhittuna) | |
1 ripausta ripaus | kardemummaa kardemumma |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJäädytetty jogurttilevy
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Valmistusaika: 5 min + vähintään 4 tuntia jäädytykseen
1. Sekoita jogurtin joukkoon hunaja.
2. Vuoraa pakkasen kestävä vuoka (20 x 30 cm) leivinpaperilla. Levitä jogurtti vuokaan noin sentin paksuiseksi kerrokseksi. Ripottele jogurtin päälle vadelmia, pistaasirouhetta ja kardemummaa.
3. Laita vuoka pakastimeen ja jäädytä sitä vähintään neljä tuntia.
4. Leikkaa tai murra levystä paloja ja tarjoa ne vilvoittavana herkkuna mehujään tapaan.