
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Pohja
3 | kananmunaa kananmuna | ||
1 dl dl | sokeria sokeri | ||
1 dl dl | perunajauhoja perunajauho | ||
3 rkl rkl | kaakaojauhetta kaakaojauhe | ||
1 tl tl | leivinjauhetta leivinjauhe |
Täyte
Koristeeksi
300 g g | kirsikoita
kirsikka (tai muita marjoja tai hedelmiä) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaUnelman pehmeä kirsikkatorttu
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Vatkaamunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Sekoitakuivat aineet keskenään, ripottele ne siivilän läpi muna-sokerivaahtoon jasekoita varovasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälleuunipellille.
- Paistapohjaa 225-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
- Kumoakypsä levy puhtaan leivinpaperin päälle ja irrota paistopaperi.
- Sulata paloiteltusuklaa vesihauteessa. Anna jäähtyä.
- Vatkaakerma vaahdoksi. Sekoita juustoon sokerit, suklaasula ja lopuksi kermavaahto.
- Levitä jäähtyneelle pohjalle ohut kerros hilloa ja sen päälle noin puolet suklaatäytteestä.
- Kääritorttu rullaksi, kietaise leivinpaperiin saumapuoli alaspäin ja nostaviileään maustumaan.
- Kuorrutatorttu lopulla suklaavaahdolla ja somista kirsikoilla tai haluamillasimarjoilla.
Vinkki: Vaihda kirsikkahillo halutessasi aprikoosiin, myös se sopii täyteläisen suklaamoussen seuraan, ja saat näppärästi sacherkakkumaisen nautinnon.