Helppous yllättää
Unelman pehmeä kirsikkatorttu

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

Pohja

3 kananmunaa kananmuna
1 dl dl sokeria sokeri
1 dl dl perunajauhoja perunajauho
3 rkl rkl kaakaojauhetta kaakaojauhe
1 tl tl leivinjauhetta leivinjauhe

Täyte

150 g g tummaa suklaata tumma suklaa
2 dl dl kuohukermaa kuohukerma
250 g g mascarponea mascarpone
0,5 dl dl tomusokeria tomusokeri
1 tl tl vaniljasokeria vaniljasokeri
3 dl dl marmeladia marmeladi
(Maribel kirsikka- tai aprikoosimarmeladia)

Koristeeksi

300 g g kirsikoita kirsikka
(tai muita marjoja tai hedelmiä)

Unelman pehmeä kirsikkatorttu

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(4)

Valmistus

  1. Vatkaamunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  2. Sekoitakuivat aineet keskenään, ripottele ne siivilän läpi muna-sokerivaahtoon jasekoita varovasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälleuunipellille.
  3. Paistapohjaa 225-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
  4. Kumoakypsä levy puhtaan leivinpaperin päälle ja irrota paistopaperi.
  5. Sulata paloiteltusuklaa vesihauteessa. Anna jäähtyä.
  6. Vatkaakerma vaahdoksi. Sekoita juustoon sokerit, suklaasula ja lopuksi kermavaahto.
  7. Levitä jäähtyneelle pohjalle ohut kerros hilloa ja sen päälle noin puolet suklaatäytteestä.
  8. Kääritorttu rullaksi, kietaise leivinpaperiin saumapuoli alaspäin ja nostaviileään maustumaan.
  9. Kuorrutatorttu lopulla suklaavaahdolla ja somista kirsikoilla tai haluamillasimarjoilla.

Vinkki: Vaihda kirsikkahillo halutessasi aprikoosiin, myös se sopii täyteläisen suklaamoussen seuraan, ja saat näppärästi sacherkakkumaisen nautinnon.