Helppous yllättää
Rocky road

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

8 kpl kpl suklaamakeisia suklaamakeinen
(Mister Choc minisuklaasuukkoja)
6 kpl kpl keksejä keksi
(Digestive)
200 g g tummaa suklaata tumma suklaa
1 dl dl maapähkinävoita maapähkinävoi
(sokeritonta)
2 dl dl manteleita manteli
(paahdettuja ja suolattuja)
8 palaa pala valkosuklaata valkosuklaa

Rocky road

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

1:30 h
(8)

Valmistus

  1. Laita tumma suklaa mikron kestävään kulhoon ja sulata se notkeaksi mikrossa.
  2. Lisää sulaneen suklaan joukkoon maapähkinävoi ja murusta sekaan keksit.
  3. Rouhi mantelit pieneksi rouheeksi ja nosta sivuun odottamaan.
  4. Leikkaa minisuklaasuukot pieniksi paloiksi.
  5. Asettele vuokaan leivinpaperi ja kaada suklaa-keksi-massa kulhosta vuokaan leivinpaperin päälle. Tasoita massa.
  6. Ripottele massan päälle rouhitut mantelit ja minisuklaasuukkopalat ja painele niitä hieman syvemmälle massan sisään.
  7. Sulata mikron kestävässä kulhossa vielä valkosuklaa ja lisää juoksettunut valkosuklaa massan päälle raidoiksi.
  8. Nosta vuoka jääkaappiin jäähtymään noin tunniksi.
  9. Kun massa on jäähtynyt, leikkaa siitä sopivan kokoisia paloja ja asettele tarjoilukulhoon.