
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | kananmunaa kananmuna | |
5 dl dl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
1 l l | maitoa maito | |
1 rkl rkl | sokeria sokeri | |
1 tl tl | suolaa suola | |
6 | omenaa
omena (n. 450 g) |
Kauramuru
200 g g | voita voi | |
6 dl dl | kaurahiutaleita kaurahiutale | |
1,5 dl dl | sokeria sokeri | |
2 tl tl | kanelia kaneli |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKaura-omenapannukakku
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Riko munat kulhoon ja lisää jauhot. Sekoita tahnamaiseksi. Lisää maitoa vähitellen, samalla voimakkaasti sekoittaen. Lopun maidon voi lisätä vauhdikkaammin. Sekoita sokeri ja suola taikinaan. Anna turvota huoneenlämmössä noin puoli tuntia.
2. Poista omenoista siemenkodat ja viipaloi omenat.
3. Kaada pannaritaikina leivinpaperin päälle reunalliselle uunipellille. Asettele päälle omenat.
4. Kypsennä pannaria 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
5. Sekoita kauramurun ainekset keskenään. Ripottele murun ainekset pannarille ja jatka paistamista vielä 15-20 minuuttia, kunnes pannari on kypsää.
Vinkki! Kokeile kotimaisen omenan pakastamista. Viipaloidut omenat voi pakastaa pakasterasioissa tai -pusseissa. Sokeri ja sitruunamehu estävät tummumisen. Pakastetut omenat sopivat kypsennettyihin ruokiin, kuten leivontaan, kiisseleihin ja puuroihin.