Helppous yllättää
Mansikkamisu-suklaacroffle

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt croissant-taikinaa croissant-taikina
(340 g)
75 g g maitosuklaata maitosuklaa

Lisäksi:

250 g g mascarponea mascarpone
2 dl dl vispikermaa vispikerma
0,5 dl dl mansikkahilloa mansikkahillo
250 g g mansikoita mansikka

Koristeluun:

strösseleitä strösseli
(suklaanmakuisia)
tomusokeria tomusokeri

Mansikkamisu-suklaacroffle

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(21)

Valmistus

  1. Leikkaa kuuden croissantin taikina leikkausviivoja pitkin niin, että koko määrästä muodostuu kolme (kahden kolmion muodostamaa) suorakaidetta.
  2. Rouhi suklaa pieneksi ja ripottele rouhe taikinapaloille. Taita taikinapalojen lyhyt reunat täytteen yli neliöksi.
  3. Valmista mansikkatäyte. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon mascarpone ja mansikkahillo. Maista ja makeuta tarvittaessa tomusokerilla.
  4. Paista taikinaneliöitä vohveliraudalla miedolla lämmöllä, kunnes taikina on kypsää. Leikkaa kolmioiksi. Tarjoa suklaacroffle mascarpone-mansikkavaahdon ja mansikoiden kanssa. Koristele suklaaströsseleillä.