
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | croissant-taikinaa
croissant-taikina (340 g) | ||
75 g g | maitosuklaata maitosuklaa |
Lisäksi:
250 g g | mascarponea mascarpone | ||
2 dl dl | vispikermaa vispikerma | ||
0,5 dl dl | mansikkahilloa mansikkahillo | ||
250 g g | mansikoita mansikka |
Koristeluun:
strösseleitä
strösseli (suklaanmakuisia) | |||
tomusokeria tomusokeri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaMansikkamisu-suklaacroffle
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa kuuden croissantin taikina leikkausviivoja pitkin niin, että koko määrästä muodostuu kolme (kahden kolmion muodostamaa) suorakaidetta.
- Rouhi suklaa pieneksi ja ripottele rouhe taikinapaloille. Taita taikinapalojen lyhyt reunat täytteen yli neliöksi.
- Valmista mansikkatäyte. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon mascarpone ja mansikkahillo. Maista ja makeuta tarvittaessa tomusokerilla.
- Paista taikinaneliöitä vohveliraudalla miedolla lämmöllä, kunnes taikina on kypsää. Leikkaa kolmioiksi. Tarjoa suklaacroffle mascarpone-mansikkavaahdon ja mansikoiden kanssa. Koristele suklaaströsseleillä.