
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | croissant-taikinaa
croissant-taikina (340 g) | |
75 g g | maitosuklaata maitosuklaa |
Lisäksi:
250 g g | mascarponea mascarpone | |
2 dl dl | vispikermaa vispikerma | |
0,5 dl dl | mansikkahilloa mansikkahillo | |
250 g g | mansikoita mansikka |
Koristeluun:
strösseleitä
strösseli (suklaanmakuisia) | ||
tomusokeria tomusokeri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMansikkamisu-suklaacroffle
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa kuuden croissantin taikina leikkausviivoja pitkin niin, että koko määrästä muodostuu kolme (kahden kolmion muodostamaa) suorakaidetta.
- Rouhi suklaa pieneksi ja ripottele rouhe taikinapaloille. Taita taikinapalojen lyhyt reunat täytteen yli neliöksi.
- Valmista mansikkatäyte. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon mascarpone ja mansikkahillo. Maista ja makeuta tarvittaessa tomusokerilla.
- Paista taikinaneliöitä vohveliraudalla miedolla lämmöllä, kunnes taikina on kypsää. Leikkaa kolmioiksi. Tarjoa suklaacroffle mascarpone-mansikkavaahdon ja mansikoiden kanssa. Koristele suklaaströsseleillä.