Helppous yllättää
Mausteinen makkarariisipata

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pkt pkt makkaraa makkara
(Krakovanmakkaraa tai Chorizoa)
2 paprikaa paprika
(tuoretta paprikaa tai Freshona paahdettua säilykepaprikaa)
1 prk prk maissia maissi
(Freshona säilykemaissia)
3 dl dl riisiä riisi
4 dl dl vettä vesi
1 prk prk tomaattimurskaa tomaattimurska
2 tl tl oreganoa oregano
1 tl tl chilijauhetta chilijauhe
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri

Mausteinen makkarariisipata

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

45 min
(9)

Valmistus

  1. Paloittele makkara ja paprikat reiluiksi paloiksi.
  2. Voitele kevyesti syvä uunivuoka tai pata. Kaada pohjalle maissi sekä raaka riisi. Asettele päälle makkarat ja paprikapalat.
  3. Mausta tomaattimurska oreganolla, chilillä ja paprikajauheella sekä suolalla ja mustapippurilla maun mukaan. Kaada tomaattimurska sekä vesi vuokaan.
  4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia pari kertaa välissä sekoittaen. Kun riisi on pehmeää, ruoka on valmista. Tarjoile pata raikkaan salaatin kera.

Tarjoukset

Italiamo Maustettu tomaattimurskaItaliamo Maustettu tomaattimurska
Italiamo Maustettu tomaattimurska
14.10 - 11.10
ERÄ!
0,89