
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pkt pkt | makkaraa
makkara (Krakovanmakkaraa tai Chorizoa) | |
2 | paprikaa
paprika (tuoretta paprikaa tai Freshona paahdettua säilykepaprikaa) | |
1 prk prk | maissia
maissi (Freshona säilykemaissia) | |
3 dl dl | riisiä riisi | |
4 dl dl | vettä vesi | |
1 prk prk | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
2 tl tl | oreganoa oregano | |
1 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMausteinen makkarariisipata
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paloittele makkara ja paprikat reiluiksi paloiksi.
- Voitele kevyesti syvä uunivuoka tai pata. Kaada pohjalle maissi sekä raaka riisi. Asettele päälle makkarat ja paprikapalat.
- Mausta tomaattimurska oreganolla, chilillä ja paprikajauheella sekä suolalla ja mustapippurilla maun mukaan. Kaada tomaattimurska sekä vesi vuokaan.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia pari kertaa välissä sekoittaen. Kun riisi on pehmeää, ruoka on valmista. Tarjoile pata raikkaan salaatin kera.