
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1,5 dl dl | pitkäjyväistä riisiä pitkäjyväinen riisi | |
4,5 - 5 dl dl | vettä vesi | |
1 kg kg | keräkaalia keräkaali | |
1 | sipulia sipuli | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
400 g g | jauhelihaa jauheliha | |
1 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
2 rkl rkl | siirappia siirappi | |
2 tl tl | oreganoa oregano | |
3 dl dl | lihalientä
lihaliemi (lihaliemikuutiosta) |
Tarjoiluun
1 prk prk | puolukkahilloa puolukkahillo |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKaalilaatikko
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Mittaa kattilaan vesi ja suola ja keitä kiehuvaksi. Lisää riisi ja hauduta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Suikaloi kaali ja hienonna sipuli. Kuumenna rapsiöljy isossa kasarissa tai paistinpannulla ja paista kaalisuikaleita 5-10 minuuttia.
- Jos kaali ei kerralla mahdu pannulle, hauduta suikaleet parissa kolmessa erässä.Kaada haudutetut suikaleet kulhoon odottamaan.
- Ruskista jauheliha ja lisää pannulle sipuli. Hauduta hetki ja mausta suolalla, mustapippurilla, siirapilla ja oreganolla.
- Sekoita jauhelihaseos kaalisuikaleiden joukkoon. Lisää seokseen myös kypsä riisi.
- Sipaise reilunkokoisen uunivuoan pinnat kevyesti rapsiöljyllä ja kaada kaalilaatikkoseos vuokaan.
- Kaada vuokaan myös lihaliemi. Paista laatikkoa 180-asteisessa uunissa 1-1,5 tuntia.
- Tarjoile puolukkahillon kera.