Helppous yllättää
Kaalilaatikko

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1,5 dl dl pitkäjyväistä riisiä pitkäjyväinen riisi
4,5 - 5 dl dl vettä vesi
1 kg kg keräkaalia keräkaali
1 sipulia sipuli
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
400 g g jauhelihaa jauheliha
1 tl tl suolaa suola
0,5 tl tl mustapippuria mustapippuri
2 rkl rkl siirappia siirappi
2 tl tl oreganoa oregano
3 dl dl lihalientä lihaliemi
(lihaliemikuutiosta)

Tarjoiluun

1 prk prk puolukkahilloa puolukkahillo

Kaalilaatikko

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

2:00 h
(150)

Valmistus

  1. Mittaa kattilaan vesi ja suola ja keitä kiehuvaksi. Lisää riisi ja hauduta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Suikaloi kaali ja hienonna sipuli. Kuumenna rapsiöljy isossa kasarissa tai paistinpannulla ja paista kaalisuikaleita 5-10 minuuttia.
  3. Jos kaali ei kerralla mahdu pannulle, hauduta suikaleet parissa kolmessa erässä.Kaada haudutetut suikaleet kulhoon odottamaan.
  4. Ruskista jauheliha ja lisää pannulle sipuli. Hauduta hetki ja mausta suolalla, mustapippurilla, siirapilla ja oreganolla.
  5. Sekoita jauhelihaseos kaalisuikaleiden joukkoon. Lisää seokseen myös kypsä riisi.
  6. Sipaise reilunkokoisen uunivuoan pinnat kevyesti rapsiöljyllä ja kaada kaalilaatikkoseos vuokaan.
  7. Kaada vuokaan myös lihaliemi. Paista laatikkoa 180-asteisessa uunissa 1-1,5 tuntia.
  8. Tarjoile puolukkahillon kera.

Tarjoukset

Kotimainen keräkaaliKotimainen keräkaali
Kotimainen keräkaali
25.10 - 27.10
-30 %
0,99
0,69