Helppous yllättää
Poronkäristys-leipäjuustopata

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

1 pss pss poroa poro
(Wildea poronkäristystä (500 g))
120 g g pekonia pekoni
2 punasipulia punasipuli
3 porkkanaa porkkana
1 palsternakkaa palsternakka
5 dl dl lihalientä lihaliemi
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
2 dl dl kermaa kerma
(kuohukermaa)
150 g g leipäjuustoa leipäjuusto

Poronkäristys-leipäjuustopata

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

10 min
(3)

Valmistus

  1. Kuori ja paloittele punasipuli, porkkana ja palsternakka.
  2. Ruskista pekoniviipaleet rapeaksi paistinpannulla ja siirrä valumaan talouspaperin päälle. Ruskista poronkäristys muutamassa erässä paistinpannulla ja siirrä pataan. Lisää pataan myös hienonnettu pekoni, paloitellut juurekset, lihaliemi ja mustapippuri. Anna hautua liedellä noin 45 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä.
  3. Lisää pataan kerma ja kuutioitu leipäjuusto. Kuumenna pata ja tarjoa esimerkiksi perunamuusin kanssa.

Tarjoukset

Kotimainen porkkanaKotimainen porkkana
Kotimainen porkkana
02.12 - 05.12
TUORETTA!
0,95