
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 pss pss | poroa
poro (Wildea poronkäristystä (500 g)) | |
120 g g | pekonia pekoni | |
2 | punasipulia punasipuli | |
3 | porkkanaa porkkana | |
1 | palsternakkaa palsternakka | |
5 dl dl | lihalientä lihaliemi | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
2 dl dl | kermaa
kerma (kuohukermaa) | |
150 g g | leipäjuustoa leipäjuusto |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPoronkäristys-leipäjuustopata
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori ja paloittele punasipuli, porkkana ja palsternakka.
- Ruskista pekoniviipaleet rapeaksi paistinpannulla ja siirrä valumaan talouspaperin päälle. Ruskista poronkäristys muutamassa erässä paistinpannulla ja siirrä pataan. Lisää pataan myös hienonnettu pekoni, paloitellut juurekset, lihaliemi ja mustapippuri. Anna hautua liedellä noin 45 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä.
- Lisää pataan kerma ja kuutioitu leipäjuusto. Kuumenna pata ja tarjoa esimerkiksi perunamuusin kanssa.