
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | pastaa
pasta (esim. penne rigate) | |
1 | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | porkkanaa porkkana | |
1 palaa pala | selleriä
selleri (juuriselleriä) | |
300 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauhelihaa (17 % rasvaa)) | |
2 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
0,75 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | basilikaa basilika | |
0,5 tl tl | timjamia timjami | |
0,25 tl tl | valkopippuria valkopippuri |
Munamaito
2 | kananmunaa kananmuna | |
6 - 7 dl dl | täysmaitoa täysmaito | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
2 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (emmental) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLiha-makaronilaatikko
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Keitä pasta ei ihan kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin.
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuori juurekset ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.
- Ruskista jauheliha pinnoitetussa kasarissa. Lisää sipulit ja kuullota. Sekoittele mukaan juureskuutiot ja mausta seos.
- Sekoita pasta mukaan.
- Kaada pasta-lihaseos kevyesti öljyttyyn uunivuokaan.
- Riko kulhoon munat. Lisää maito ja suola vatkaten. Kaada seos vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.