Helppous yllättää
Gratinoidut jauhelihatortillat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 kpl kpl tortilloja tortilla

Täyte

400 g g jauhelihaa jauheliha
(naudan jauhelihaa)
1 sipulia sipuli
2 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
2 rkl rkl tomaattipyreetä tomaattipyree
1 tl tl paprikajauhetta paprikajauhe
0,5 - 1 tl tl chilijauhetta chilijauhe
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 suolaa suola
1 prk prk papuja papu
(Campo largo säilykepapuja tomaattikastikkeessa)

Gratinointikastike

2 rkl rkl voita voi
3 rkl rkl vehnäjauhoja vehnäjauho
0,5 l l maitoa maito
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
2 dl dl juustoraastetta juustoraaste
(emmental)

Gratinoidut jauhelihatortillat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

60 min
(1)

Valmistus

  1. Valmista ensin täyte. Ruskista jauheliha paistinpannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Lisää sipulit pannulle ja paista hetki.
  2. Lisää myös tomaattipyree, paprikajauhe sekä muut mausteet. Sekoita ja kaada joukkoon pavut tomaattikastikkeessa.
  3. Kiehauta ja hauduta kannen alla n. 15 minuuttia.
  4. Täytä tortillat jauhelihakastikkeella ja kääri rullalle. Nosta rullat vieri viereen isoon uunivuokaan.
  5. Valmista gratinointikastike: Sulata voi kattilassa. Sekoita joukkoon jauhot ja hauduta hetki.
  6. Kaada kattilaan kuumennettu maito hyvin vatkaten. Kiehauta ja sekoita kunnes kastike sakenee.
  7. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  8. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon juustoraaste.
  9. Kaada kastike tortillojen päälle ja gratinoi 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
  10. Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Tarjoukset

Milbona Emmentalraaste 2 kplMilbona Emmentalraaste 2 kpl
Milbona Emmentalraaste 2 kpl
14.10 - 17.10
-29 %
2 kpl2,84
2,00