
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 kpl kpl | tortilloja tortilla |
Täyte
400 g g | jauhelihaa
jauheliha (naudan jauhelihaa) | |
1 | sipulia sipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
2 rkl rkl | tomaattipyreetä tomaattipyree | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
0,5 - 1 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 | suolaa suola | |
1 prk prk | papuja
papu (Campo largo säilykepapuja tomaattikastikkeessa) |
Gratinointikastike
2 rkl rkl | voita voi | |
3 rkl rkl | vehnäjauhoja vehnäjauho | |
0,5 l l | maitoa maito | |
1 ripausta ripaus | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
2 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (emmental) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGratinoidut jauhelihatortillat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Valmista ensin täyte. Ruskista jauheliha paistinpannulla. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Lisää sipulit pannulle ja paista hetki.
- Lisää myös tomaattipyree, paprikajauhe sekä muut mausteet. Sekoita ja kaada joukkoon pavut tomaattikastikkeessa.
- Kiehauta ja hauduta kannen alla n. 15 minuuttia.
- Täytä tortillat jauhelihakastikkeella ja kääri rullalle. Nosta rullat vieri viereen isoon uunivuokaan.
- Valmista gratinointikastike: Sulata voi kattilassa. Sekoita joukkoon jauhot ja hauduta hetki.
- Kaada kattilaan kuumennettu maito hyvin vatkaten. Kiehauta ja sekoita kunnes kastike sakenee.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon juustoraaste.
- Kaada kastike tortillojen päälle ja gratinoi 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
- Tarjoa vihreän salaatin kanssa.