
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | kananmunaa kananmuna | |
1 prk prk | linssejä
linssit (Freshona säilykelinssi) | |
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
250 g g | loimulohta loimulohi | |
0,25 | kurkkua kurkku | |
250 g g | kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti | |
1 pss pss | salaattisekoitusta
salaattisekoitus (Delicorner Garden babyleaf-sekoitusta) | |
1 pss pss | rucolaa
rucola (Delicorner Garden rucolaa) | |
2 dl dl | hillosipulia hillosipuli | |
0,5 dl dl | tilliä tilli |
Kastike
2 dl dl | kermaviiliä kermaviili | |
0,5 dl dl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 rkl rkl | sinappia sinappi | |
0,5 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 dl dl | fenkolia
fenkoli (yrttifenkolia) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLoimulohi-linssisalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Nosta munat kattilaan, kaada kylmä vesi päälle ja keitä 7 minuuttia veden kiehumisesta laskien. Jäähdytä munat kylmässä vedessä. Kuori ja halkaise.
- Valuta linsseistä neste pois. Kuumenna öljy pinnoitetulla paistinpannulla, levitä linssit ja paahda kuiviksi.
- Paloittele lohi, kuutioi kurkku ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Levitä salaatit laakealle vadille. Nostele ainekset salaatin päälle, viimeisenä lämpimät linssit. Koristele tillisilpulla.
- Sekoita kermaviiliin loput ainekset ja tarjoa salaatin kera.
Vinkki: Salaatin kanssa maistuu lisänä paistopisteen kaura- tai ruispalat.