
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 | kananmunaa kananmuna | |
1 prk prk | linssejä linssit | |
1 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 pkt pkt | loimulohta loimulohi | |
0,25 | kurkkua kurkku | |
250 g g | kirsikkatomaattia kirsikkatomaatti | |
1 pss pss | salaattisekoitusta salaattisekoitus | |
1 pss pss | rucolaa rucola | |
2 dl dl | hillosipulia hillosipuli | |
0,5 dl dl | tilliä tilli |
Kastike
2 dl dl | kermaviiliä kermaviili | |
0,5 | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 rkl rkl | sinappia sinappi | |
0,5 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
0,25 tl tl | suolaa suolaa | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuria | |
0,5 dl dl | fenkolia fenkoli |
Loimulohi-linssisalaatti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(1)
Valmistus
- Nosta munat kattilaan, kaada kylmä vesi päälle ja keitä 7 minuuttia veden kiehumisesta laskien. Jäähdytä munat kylmässä vedessä. Kuori ja halkaise.
- Valuta linsseistä neste pois. Kuumenna öljy pinnoitetulla paistinpannulla, levitä linssit ja paahda kuiviksi.
- Paloittele lohi, kuutioi kurkku ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Levitä salaatit laakealle vadille. Nostele ainekset salaatin päälle, viimeisenä lämpimät linssit. Koristele tillisilpulla.
- Sekoita kermaviiliin loput ainekset ja tarjoa salaatin kera.
Vinkki: Salaatin kanssa maistuu lisänä paistopisteen kaura- tai ruispalat.