Helppous yllättää
Loimulohi-linssisalaatti

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 kananmunaa kananmuna
1 prk prk linssejä linssit
(Freshona säilykelinssi)
1 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
250 g g loimulohta loimulohi
0,25 kurkkua kurkku
250 g g kirsikkatomaatteja kirsikkatomaatti
1 pss pss salaattisekoitusta salaattisekoitus
(Delicorner Garden babyleaf-sekoitusta)
1 pss pss rucolaa rucola
(Delicorner Garden rucolaa)
2 dl dl hillosipulia hillosipuli
0,5 dl dl tilliä tilli

Kastike

2 dl dl kermaviiliä kermaviili
0,5 dl dl sitruunamehua sitruunamehu
1 rkl rkl sinappia sinappi
0,5 rkl rkl hunajaa hunaja
0,25 tl tl suolaa suola
0,25 tl tl mustapippuria mustapippuri
0,5 dl dl fenkolia fenkoli
(yrttifenkolia)

Loimulohi-linssisalaatti

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(3)

Valmistus

  1. Nosta munat kattilaan, kaada kylmä vesi päälle ja keitä 7 minuuttia veden kiehumisesta laskien. Jäähdytä munat kylmässä vedessä. Kuori ja halkaise.
  2. Valuta linsseistä neste pois. Kuumenna öljy pinnoitetulla paistinpannulla, levitä linssit ja paahda kuiviksi.
  3. Paloittele lohi, kuutioi kurkku ja halkaise kirsikkatomaatit.
  4. Levitä salaatit laakealle vadille. Nostele ainekset salaatin päälle, viimeisenä lämpimät linssit. Koristele tillisilpulla.
  5. Sekoita kermaviiliin loput ainekset ja tarjoa salaatin kera.

Vinkki: Salaatin kanssa maistuu lisänä paistopisteen kaura- tai ruispalat.