
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
250 g g | tankoparsaa tankoparsa | |
2 ruukkua ruukku | salaattia
salaatti (romainesalaattia) | |
200 g g | lohta
lohi (Isokari lämminsavulohta) | |
6 | retiisiä retiisi | |
50 g g | krutonkeja krutonki | |
25 g g | parmesaania parmesaani | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 dl dl | valmiskastiketta
valmiskastike (Kania caesarkastiketta) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCaesar-salaatti parsalla
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Katkaise parsoista kuivat kannat ja kuori varsia ohuelti. Jos parsat ovat oikein tuoreita, niitä ei tarvitse välttämättä kuoria.
- Siirrä parsat leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle öljyä. Paahda parsoja 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Revi salaattipeti romainesalaatista. Paloittele lohi. Viipaloi retiisit.
- Asettele salaattiin parsoja, lohta, retiisejä, krutonkeja ja veistä parmesaanilastuja. Rouhi päälle mustapippuria. Tarjoa caesarkastikkeen kera.