Helppous yllättää
Caesar-salaatti parsalla

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

250 g g tankoparsaa tankoparsa
2 ruukkua ruukku salaattia salaatti
(romainesalaattia)
200 g g lohta lohi
(Isokari lämminsavulohta)
6 retiisiä retiisi
50 g g krutonkeja krutonki
25 g g parmesaania parmesaani
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
0,5 dl dl valmiskastiketta valmiskastike
(Kania caesarkastiketta)

Caesar-salaatti parsalla

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(2)

Valmistus

  1. Katkaise parsoista kuivat kannat ja kuori varsia ohuelti. Jos parsat ovat oikein tuoreita, niitä ei tarvitse välttämättä kuoria.
  2. Siirrä parsat leivinpaperin päälle uunipellille. Valuta päälle öljyä. Paahda parsoja 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  3. Revi salaattipeti romainesalaatista. Paloittele lohi. Viipaloi retiisit.
  4. Asettele salaattiin parsoja, lohta, retiisejä, krutonkeja ja veistä parmesaanilastuja. Rouhi päälle mustapippuria. Tarjoa caesarkastikkeen kera.