
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | lohta
lohi (edellisenä päivänä paistettu sitruunainen lohifilee eli noin 500 g kypsää kalaa) | ||
1 pss pss | salaattisekoitusta
salaattisekoitus (65 g) | ||
1 kourallista kourallinen | pinaattia pinaatti | ||
0,5 | fenkolia fenkoli | ||
0,5 | kurkkua kurkku | ||
1 | paprikaa paprika | ||
200 g g | pakasteherneitä pakasteherneet | ||
200 g g | kermaviiliä kermaviili | ||
30 g g | kapriksia kapris | ||
0,5 ruukkua ruukku | ruohosipulia ruohosipuli | ||
2 tl tl | hunajaa hunaja | ||
0,25 tl tl | suolaa suola | ||
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaUunilohisalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom! Salaatin sitruunaisen lohifileen resepti löytyy reseptipankista nimellä Pinaattinen uunilohi ja sitruunainen lohi salaattiin.
- Irrota lohifileestä haarukkapalan kokoisia kimpaleita.
- Levitä salaattisekoitus ja pinaatit laakealle annosvadille.
- Leikkaa fenkoli ja kurkku oikein ohuiksi viipaleiksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja valkoiset osat. Leikkaa paprika suikaleiksi. Levitä ne sekä pakasteherneet salaatin päälle.
- Sekoita kermaviiliin kaprikset, hienonnettu ruohosipuli, hunaja ja mausteet. Tarjoa kastike erikseen tai sekoita se salaatin joukkoon.
Vinkki: Jos kaikki sitruunalohi ei mene salaattiin, hienonna loppu kala, notkista lopulla kastikkeella ja käytä leivän päällä.