
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | lohta
lohi (edellisenä päivänä paistettu sitruunainen lohifilee eli noin 500 g kypsää kalaa) | |
1 pss pss | salaattisekoitusta
salaattisekoitus (65 g) | |
1 kourallista kourallinen | pinaattia pinaatti | |
0,5 | fenkolia fenkoli | |
0,5 | kurkkua kurkku | |
1 | paprikaa paprika | |
200 g g | pakasteherneitä pakasteherneet | |
200 g g | kermaviiliä kermaviili | |
30 g g | kapriksia kapris | |
0,5 ruukkua ruukku | ruohosipulia ruohosipuli | |
2 tl tl | hunajaa hunaja | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
0,25 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listUunilohisalaatti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom! Salaatin sitruunaisen lohifileen resepti löytyy reseptipankista nimellä Pinaattinen uunilohi ja sitruunainen lohi salaattiin.
- Irrota lohifileestä haarukkapalan kokoisia kimpaleita.
- Levitä salaattisekoitus ja pinaatit laakealle annosvadille.
- Leikkaa fenkoli ja kurkku oikein ohuiksi viipaleiksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja valkoiset osat. Leikkaa paprika suikaleiksi. Levitä ne sekä pakasteherneet salaatin päälle.
- Sekoita kermaviiliin kaprikset, hienonnettu ruohosipuli, hunaja ja mausteet. Tarjoa kastike erikseen tai sekoita se salaatin joukkoon.
Vinkki: Jos kaikki sitruunalohi ei mene salaattiin, hienonna loppu kala, notkista lopulla kastikkeella ja käytä leivän päällä.