
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Salaatti:
2 | sipulia
sipuli (kesäsipuli) | |
1 nippua nippu | tilliä tilli | |
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | |
1 nippua nippu | rucolaa rucola | |
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 kg kg | uutta perunaa
uusi peruna (pieniä keitettyjä uusia perunoita tai tavallisia keitettyjä perunoita reiluina paloina) | |
1 | sitruunaa sitruuna | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
500 g g | lohta
lohi (Isokari lämminsavulohta) |
Kermaviilikastike:
1 prk prk | kermaviiliä kermaviili | |
1 | sitruunaa
sitruuna (sitruunan mehu ja kuori raastettuna) | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | |
1 dl dl | kevätsipulia
kevätsipuli (sipulin varsia hienonnettuna) | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLohi-perunasalaatti ja kermaviilikastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Salaatti
- Hienonna sipulit ja tilli. Kuutioi fetajuusto ja revi rucola haarukkapaloiksi.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää pienet keitetyt perunat pannulle kokonaisina. Lisää sipuli ja paista muutama minuutti.
- Lisää joukkoon yhden sitruunan mehu. Mausta tillillä, suolalla ja mustapippurilla.
- Paloittele savulohi käsin reiluiksi paloiksi ja nostele lohipalat ja kuutioitu fetajuusto pyttipannun joukkoon.
- Viimeistele rucolalla ja tarjoile heti kermaviilikastikkeen kera.
Raikas kermaviilikastike
- Sekoita kermaviilin joukkoon kaikki muut ainekset ja anna kastikkeen tekeytyä jääkaapissa 15-20 minuuttia.
- Tarkista maku ja tarjoile.