
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Salaatti:
2 | sipulia sipuli | ||
kesäsipuli | |||
1 nippua nippu | tilliä tilli | ||
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | ||
1 nippua nippu | rucolaa rucola | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 kg kg | uutta perunaa uusi peruna | ||
pieniä keitettyjä uusia perunoita tai tavallisia keitettyjä perunoita reiluina paloina | |||
1 | sitruunaa sitruuna | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria | ||
500 g g | lohta lohta | ||
Isokari lämminsavulohta |
Kermaviilikastike:
1 prk prk | kermaviiliä kermaviili | ||
1 | sitruunaa sitruuna | ||
sitruunan mehu ja kuori raastettuna | |||
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
1 dl dl | kevätsipulia kevätsipuli | ||
sipulin varsia hienonnettuna | |||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria |
Lohi-perunasalaatti ja kermaviilikastike
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:25
min
(1)
Valmistus
Salaatti
- Hienonna sipulit ja tilli. Kuutioi fetajuusto ja revi rucola haarukkapaloiksi.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää pienet keitetyt perunat pannulle kokonaisina. Lisää sipuli ja paista muutama minuutti.
- Lisää joukkoon yhden sitruunan mehu. Mausta tillillä, suolalla ja mustapippurilla.
- Paloittele savulohi käsin reiluiksi paloiksi ja nostele lohipalat ja kuutioitu fetajuusto pyttipannun joukkoon.
- Viimeistele rucolalla ja tarjoile heti kermaviilikastikkeen kera.
Raikas kermaviilikastike
- Sekoita kermaviilin joukkoon kaikki muut ainekset ja anna kastikkeen tekeytyä jääkaapissa 15-20 minuuttia.
- Tarkista maku ja tarjoile.