
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
Salaatti:
2 | sipulia
sipuli (kesäsipuli) | ||
1 nippua nippu | tilliä tilli | ||
200 g g | fetajuustoa fetajuusto | ||
1 nippua nippu | rucolaa rucola | ||
2 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
1 kg kg | uutta perunaa
uusi peruna (pieniä keitettyjä uusia perunoita tai tavallisia keitettyjä perunoita reiluina paloina) | ||
1 | sitruunaa sitruuna | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
500 g g | lohta
lohi (Isokari lämminsavulohta) |
Kermaviilikastike:
1 prk prk | kermaviiliä kermaviili | ||
1 | sitruunaa
sitruuna (sitruunan mehu ja kuori raastettuna) | ||
1 rkl rkl | hunajaa hunaja | ||
1 dl dl | kevätsipulia
kevätsipuli (sipulin varsia hienonnettuna) | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaLohi-perunasalaatti ja kermaviilikastike
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Salaatti
- Hienonna sipulit ja tilli. Kuutioi fetajuusto ja revi rucola haarukkapaloiksi.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää pienet keitetyt perunat pannulle kokonaisina. Lisää sipuli ja paista muutama minuutti.
- Lisää joukkoon yhden sitruunan mehu. Mausta tillillä, suolalla ja mustapippurilla.
- Paloittele savulohi käsin reiluiksi paloiksi ja nostele lohipalat ja kuutioitu fetajuusto pyttipannun joukkoon.
- Viimeistele rucolalla ja tarjoile heti kermaviilikastikkeen kera.
Raikas kermaviilikastike
- Sekoita kermaviilin joukkoon kaikki muut ainekset ja anna kastikkeen tekeytyä jääkaapissa 15-20 minuuttia.
- Tarkista maku ja tarjoile.