
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | kukkakaalia kukkakaali | |
1 | kananmunaa kananmuna | |
2 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (cheddar-juustoraastetta) | |
1 rkl rkl | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
1 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri |
Voiteluun
1 lorausta loraus | rapsiöljyä rapsiöljy |
Dippikastike
2 rkl rkl | Ajvar-kastiketta Ajvar-kastike | |
1 dl dl | kreikkalaista jogurttia kreikkalainen jogurtti |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKukkakaalikupit
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Irrota kukkakaalin nuput ja keitä nuppuja kiehuvassa vedessä noin 3-4 minuuttia.
- Valuta huolellisesti keittämisen jälkeen. Hienonna kukkakaalinnuput monitoimikoneella riisimäiseksi rakeeksi.
- Lisää käsin sekoittaen kukkakaalin joukkoon kananmuna, juustoraaste ja mausteet.
- Voitele minimuffinipellin kolot huolellisesti melko runsaalla öljyllä.
- Jaa kukkakaaliseos pellin koloihin ja paista uunissa 200 asteessa 20-25 minuuttia.
- Sekoita keskenään Ajvar-maustekastike ja kreikkalainen jogurtti dipiksi kukkakaalikupeille.
Vinkki! Voit käyttää valmistuksessa myös normaalikokoista muffinipeltiä, mutta laske tällöin paistolämpötila 175 asteeseen ja kypsennä noin 40 minuuttia.