Helppous yllättää
Siika-ceviche

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 g g siikaa siika
1 chiliä chili
2 - 3 kevätsipulia kevätsipuli
1 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
0,5 ruukkua ruukku korianteria korianteri
2,5 dl dl limemehua limemehu
(tarvitset noin 6–8 kpl limeä)
2 tl tl sokeria sokeri
1 tl tl suolaa suola

Siika-ceviche

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(1)

Valmistus

  1. Leikkaa kalafileet pieniksi kuutioiksi tai ohuiksi viipaleiksi.
  2. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chilipuolikkaat. Leikkaa huuhdotut kevätsipulit ohuiksi renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna korianteri.
  3. Levitä kalapalat laakealle vadille kerroksittain sipulin, chilin ja korianterin kanssa. Sekoita limettimehuun sokeri ja suola. Kaada mehu kalojen päälle. Kalojen tulee peittyä mehulla kokonaan.
  4. Nosta vati peitettynä jääkaappiin. Anna tekeytyä vähintään pari tuntia tai seuraavaan päivään.
  5. Tarjoa cevicheä keitettyjen perunoiden tai maissilastujen ja oluen kera.