Siika-ceviche

Siika-ceviche

VaikeusasteHelppo
Valmistus30 min

Valmistus

  1. Leikkaa kalafileet pieniksi kuutioiksi tai ohuiksi viipaleiksi.
  2. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chilipuolikkaat. Leikkaa huuhdotut kevätsipulit ohuiksi renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna korianteri.
  3. Levitä kalapalat laakealle vadille kerroksittain sipulin, chilin ja korianterin kanssa. Sekoita limettimehuun sokeri ja suola. Kaada mehu kalojen päälle. Kalojen tulee peittyä mehulla kokonaan.
  4. Nosta vati peitettynä jääkaappiin. Anna tekeytyä vähintään pari tuntia tai seuraavaan päivään.
  5. Tarjoa cevicheä keitettyjen perunoiden tai maissilastujen ja oluen kera.