
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | siikaa siika | ||
1 | chiliä chili | ||
2 - 3 | kevätsipulia kevätsipuli | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
0,5 ruukkua ruukku | korianteria korianteri | ||
2,5 dl dl | limemehua
limemehu (tarvitset noin 6–8 kpl limeä) | ||
2 tl tl | sokeria sokeri | ||
1 tl tl | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSiika-ceviche
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa kalafileet pieniksi kuutioiksi tai ohuiksi viipaleiksi.
- Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chilipuolikkaat. Leikkaa huuhdotut kevätsipulit ohuiksi renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna korianteri.
- Levitä kalapalat laakealle vadille kerroksittain sipulin, chilin ja korianterin kanssa. Sekoita limettimehuun sokeri ja suola. Kaada mehu kalojen päälle. Kalojen tulee peittyä mehulla kokonaan.
- Nosta vati peitettynä jääkaappiin. Anna tekeytyä vähintään pari tuntia tai seuraavaan päivään.
- Tarjoa cevicheä keitettyjen perunoiden tai maissilastujen ja oluen kera.