
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 -3 siivua siivu | leipää
leipä (vaaleaa leipää) | ||
1 dl dl | maitoa maito | ||
0,5 -1 dl dl | mätitahnaa mätitahna | ||
2 -3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
lehtipersiljaa
lehtipersilja (oman maun mukaan) | |||
2 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
2 -3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
ruohosipulia
ruohosipuli (oman maun mukaan) |
Taramasalata - Kreikkalainen mätidippi
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:30
min
(0)
Valmistus
- Poista vaaleasta leivästä reunat ja liota leipäpalat maidon kanssa laakeassa astiassa. Anna leipäpalojen pehmetä.
- Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Lisää pehmenneiden leipäpalojen joukkoon mätitahna ja valkosipulimurska.
- Aja massa esimerkiksi sauvasekoittimella tasaiseksi.
- Viimeistele silputulla lehtipersiljalla, sitruunamehulla, oliiviöljyllä sekä ruohosipulilla. Tarkista maku, ja lisää mausteita makusi mukaan.