Helppous yllättää
Taramasalata - Kreikkalainen mätidippi

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 - 3 siivua siivu leipää leipä
(vaaleaa leipää)
1 dl dl maitoa maito
0,5 - 1 dl dl mätitahnaa mätitahna
2 - 3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
lehtipersiljaa lehtipersilja
(oman maun mukaan)
2 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
2 - 3 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
ruohosipulia ruohosipuli
(oman maun mukaan)

Taramasalata - Kreikkalainen mätidippi

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(0)

Valmistus

  1. Poista vaaleasta leivästä reunat ja liota leipäpalat maidon kanssa laakeassa astiassa. Anna leipäpalojen pehmetä.
  2. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Lisää pehmenneiden leipäpalojen joukkoon mätitahna ja valkosipulimurska.
  3. Aja massa esimerkiksi sauvasekoittimella tasaiseksi.
  4. Viimeistele silputulla lehtipersiljalla, sitruunamehulla, oliiviöljyllä sekä ruohosipulilla. Tarkista maku, ja lisää mausteita makusi mukaan.