
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 prk prk | silliä
silli (matjessilliä) |
Marinadi
2 - 3 dl dl | jogurttia jogurtti | |
0,5 dl dl | basilikaa
basilika (hienonnettuna) | |
0,5 dl dl | ruohosipulia
ruohosipuli (hienonnettuna) | |
1 | limeä lime | |
3 rkl rkl | sinappia
sinappi (esim. Duc de Coeur rakeista rotisseur-sinappia) | |
1 rkl rkl | hunajaa hunaja |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listJuhannussilli
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Huom: varaa 12 tuntia maustumiseen.
- Valuta sillit liemestään.
- Raasta 1/2 limetin kuori ja purista mehu. Sekoita kaikki marinadin aineksetkeskenään.
- Nostele sillipalat joukkoon ja lusikoi seos purkkiin.
- Anna sillin maustua jääkaapissa yön ajan.
Vinkki: Sillien jogurttikastike toimii hyvin myös perunoiden höystäjänä.