Helppous yllättää
Curry-lohipyörykät ja mangosalsa

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 g g lohipyöryköitä lohipyörykkä
(Isokari kypsä lohipyörykkä)
1 rkl rkl curryjauhetta curryjauhe
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy

Mangosalsa

1 pkt pkt mangoa mango
(pakaste tai tuore)
1 chiliä chili
(kokonainen chili)
0,5 sitruunamehua sitruunamehu
1 punasipulia punasipuli
1 ripausta ripaus merisuolaa merisuola
1 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
korianteria korianteri
(tuoretta korianteria)

Curry-lohipyörykät ja mangosalsa

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(0)

Valmistus

  1. Kypsä kalapyörykkä on oivallinen tarjottava, kun porukkaa on enemmän ja tarvitaan jotain naposteltavaa heti. Se on juuri sopivan kokoinen suupala vaikka seisaaltaan syötynä. Jos tarjoat pyörykät alkupalojen sijaan ruoka-annoksina, kiehauta lisukkeeksi aromaattista basmati- tai jasmiiniriisiä.
  2. Sulata ja hienonna mangopalat kulhoon. Hienonna joukkoon chili, punasipuli ja korianteria makusi mukaan. Purista sekaan sitruunan mehu ja lisää tilkka rapsiöljyä. Sekoita salsa huolella ja tarkista maku. Lisää suolaa sekä muita mausteita makusi mukaan.
  3. Laita muutama ruokalusikallinen öljyä ja ruokalusikallinen curryjauhetta kuumalle pannulle ja sekoita. Lisää joukkoon kalapyörykät ja paista miedolla lämmöllä lämpimiksi koko ajan käännellen. Tarjoile lohipyörykät mangosalsan kanssa.

Vinkki: Halutessasi ruokaisamman annoksen tarjoile lohipyöryköiden lisukkeeksi Golden Sun basmatiriisiä.