
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | lohipyöryköitä
lohipyörykkä (Isokari kypsä lohipyörykkä) | |
1 rkl rkl | curryjauhetta curryjauhe | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy |
Mangosalsa
1 pkt pkt | mangoa
mango (pakaste tai tuore) | |
1 | chiliä
chili (kokonainen chili) | |
0,5 | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 | punasipulia punasipuli | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
korianteria
korianteri (tuoretta korianteria) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCurry-lohipyörykät ja mangosalsa
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kypsä kalapyörykkä on oivallinen tarjottava, kun porukkaa on enemmän ja tarvitaan jotain naposteltavaa heti. Se on juuri sopivan kokoinen suupala vaikka seisaaltaan syötynä. Jos tarjoat pyörykät alkupalojen sijaan ruoka-annoksina, kiehauta lisukkeeksi aromaattista basmati- tai jasmiiniriisiä.
- Sulata ja hienonna mangopalat kulhoon. Hienonna joukkoon chili, punasipuli ja korianteria makusi mukaan. Purista sekaan sitruunan mehu ja lisää tilkka rapsiöljyä. Sekoita salsa huolella ja tarkista maku. Lisää suolaa sekä muita mausteita makusi mukaan.
- Laita muutama ruokalusikallinen öljyä ja ruokalusikallinen curryjauhetta kuumalle pannulle ja sekoita. Lisää joukkoon kalapyörykät ja paista miedolla lämmöllä lämpimiksi koko ajan käännellen. Tarjoile lohipyörykät mangosalsan kanssa.
Vinkki: Halutessasi ruokaisamman annoksen tarjoile lohipyöryköiden lisukkeeksi Golden Sun basmatiriisiä.