
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | punajuuria punajuuri | ||
200 g g | salottisipulia salottisipuli | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
0,5 dl dl | mustaherukkahyytelöä mustaherukkahyytelö | ||
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
0,5 dl dl | basilikaa
basilika (hienonnettuna) | ||
0,25 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Lisäksi
100 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | ||
2 rkl rkl | kapriksia kapris | ||
1 rkl rkl | sipulirouhetta sipulirouhe | ||
0,5 ruukkua ruukku | viinisuolaheinää viinisuolaheinä |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPunajuurikranssi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Paahdettu punajuurikranssi on rosollin moderni versio.
- Kuori punajuuret ja sipulit. Viipaloi ne ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille.
- Pehmitä mustaherukkahyytelöä tarvittaessa mikrossa, sekoita joukkoon öljy ja mausteet.
- Sekoita kasvisten joukkoon ja kypsennä 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes punajuuret ovat napakan kypsiä.
- Kumoa seos tarjoilukulhoon tai sommittele kranssin muotoon vadille.
- Murustele joukkoon vuohenjuusto.
- Ripottele päälle kapriksia ja sipulirouhetta.
- Viimeistele viinisuolaheinällä.