
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | punajuuria punajuuri | |
200 g g | salottisipulia salottisipuli | |
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,5 dl dl | mustaherukkahyytelöä mustaherukkahyytelö | |
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
0,5 dl dl | basilikaa
basilika (hienonnettuna) | |
0,25 tl tl | suolaa suola | |
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri |
Lisäksi
100 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | |
2 rkl rkl | kapriksia kapris | |
1 rkl rkl | sipulirouhetta sipulirouhe | |
0,5 ruukkua ruukku | viinisuolaheinää viinisuolaheinä |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPunajuurikranssi
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Paahdettu punajuurikranssi on rosollin moderni versio.
- Kuori punajuuret ja sipulit. Viipaloi ne ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille.
- Pehmitä mustaherukkahyytelöä tarvittaessa mikrossa, sekoita joukkoon öljy ja mausteet.
- Sekoita kasvisten joukkoon ja kypsennä 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes punajuuret ovat napakan kypsiä.
- Kumoa seos tarjoilukulhoon tai sommittele kranssin muotoon vadille.
- Murustele joukkoon vuohenjuusto.
- Ripottele päälle kapriksia ja sipulirouhetta.
- Viimeistele viinisuolaheinällä.