
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 kg kg | punajuuria punajuuri | ||
200 g g | salottisipulia salottisipuli | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
0,5 dl dl | mustaherukkahyytelöä mustaherukkahyytelö | ||
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
0,5 dl dl | basilikaa basilika | ||
hienonnettuna | |||
0,25 tl tl | suolaa suolaa | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuria |
Lisäksi
100 g g | vuohenjuustoa vuohenjuusto | |
2 rkl rkl | kapriksia kapris | |
1 rkl rkl | sipulirouhetta sipulirouhe | |
0,5 ruukkua ruukku | viinisuolaheinää viinisuolaheinä |
Punajuurikranssi
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:55
min
(5)
Valmistus
Paahdettu punajuurikranssi on rosollin moderni versio.
- Kuori punajuuret ja sipulit. Viipaloi ne ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille.
- Pehmitä mustaherukkahyytelöä tarvittaessa mikrossa, sekoita joukkoon öljy ja mausteet.
- Sekoita kasvisten joukkoon ja kypsennä 225 asteessa noin 30 minuuttia, kunnes punajuuret ovat napakan kypsiä.
- Kumoa seos tarjoilukulhoon tai sommittele kranssin muotoon vadille.
- Murustele joukkoon vuohenjuusto.
- Ripottele päälle kapriksia ja sipulirouhetta.
- Viimeistele viinisuolaheinällä.