
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | porkkanaa porkkana | |
1 | punasipulia punasipuli | |
250 g g | kukkakaalia kukkakaali | |
100 g g | punakaalia punakaali |
Liemi
1 palaa pala | inkivääriä
inkivääri (n. 3 cm pätkä) | |
1,5 dl dl | vettä vesi | |
1 dl dl | sokeria sokeri | |
0,5 dl dl | etikkaa
etikka (väkiviinaetikkaa) | |
0,75 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLasimestarin inkiväärikasvikset
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Varaa tekeytymiseen 1 vuorokausi.
1. Kuori porkkanat ja sipuli. Leikkaa kasvikset suupalan kokoisiksi paloiksi. Siirrä ne kuumuutta kestävään kannelliseen astiaan.
2. Kuori ja viipaloi inkivääri. Kiehauta liemen ainekset kattilassa. Kaada liemi kuumana kasviksien joukkoon.
3. Marinoi kasviksia jääkaapissa vuorokausi.