Helppous yllättää
Lasimestarin inkiväärikasvikset

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

200 g g porkkanaa porkkana
1 punasipulia punasipuli
250 g g kukkakaalia kukkakaali
100 g g punakaalia punakaali

Liemi

1 palaa pala inkivääriä inkivääri
(n. 3 cm pätkä)
1,5 dl dl vettä vesi
1 dl dl sokeria sokeri
0,5 dl dl etikkaa etikka
(väkiviinaetikkaa)
0,75 tl tl suolaa suola

Lasimestarin inkiväärikasvikset

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(1)

Valmistus

Varaa tekeytymiseen 1 vuorokausi.

1. Kuori porkkanat ja sipuli. Leikkaa kasvikset suupalan kokoisiksi paloiksi. Siirrä ne kuumuutta kestävään kannelliseen astiaan.

2. Kuori ja viipaloi inkivääri. Kiehauta liemen ainekset kattilassa. Kaada liemi kuumana kasviksien joukkoon.

3. Marinoi kasviksia jääkaapissa vuorokausi.