
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | munakoisoa munakoiso | ||
1 | sipulia sipuli | ||
3 | valkosipulia valkosipuli | ||
1 | paprikaa paprika | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
0,5 tl tl | mustapippuria mustapippuri | ||
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy |
Munakoisokaviaari blinien kaveriksi
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:35 min
(0)
Valmistus
Huom! Valmista kaviaari valmiiksi jo tarjoilua edeltävänä päivänä ja anna sen maustua yön yli jääkaapissa.
- Leikkaa munakoiso pieniksi kuutioiksi. Hienonna kuoritut sipulit. Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Sekoita kasvikset kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Levitä laakean uunivuoan pohjalle öljy ja levitä kasvisseos ohueksi kerrokseksi. Kypsennä kasviksia 225 asteessa ensin 10 minuuttia. Sekoittele ja jatka vielä 10 minuuttia.
- Anna seoksen jäähtyä, lusikoi kannelliseen astiaan ja anna mielellään maustua seuraavaan päivään jääkaapissa. Tarjoile kasvisvaihtoehtona blinien lisäkkeenä.