
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
12 | paprikaa paprika | ||
minipaprikaa | |||
2 dl dl | Manchego-juustoa Manchego-juusto | ||
raastettuna | |||
1 dl dl | pateeta patee | ||
artisokkapatee | |||
3 rkl rkl | basilikaa basilika | ||
hienonnettuna | |||
2 rkl rkl | korppujauhoja korppujauho |
Paahdetut minipaprikat
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:25
min
(3)
Valmistus
- Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet.
- Sekoita juustoraaste artisokkapateen joukkoon.
- Lisää basilika ja korppujauhot. Sekoita tasaiseksi ja täytä paprikat seoksella.
- Nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes pinta on paahtunut ruskeaksi.