Helppous yllättää
Paahdetut minipaprikat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

12 paprikaa paprika
(minipaprikaa)
2 dl dl Manchego-juustoa Manchego-juusto
(raastettuna)
1 dl dl pateeta patee
(artisokkapatee)
3 rkl rkl basilikaa basilika
(hienonnettuna)
2 rkl rkl korppujauhoja korppujauho

Paahdetut minipaprikat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(4)

Valmistus

  1. Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet.
  2. Sekoita juustoraaste artisokkapateen joukkoon.
  3. Lisää basilika ja korppujauhot. Sekoita tasaiseksi ja täytä paprikat seoksella.
  4. Nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes pinta on paahtunut ruskeaksi.