
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
12 | paprikaa
paprika (minipaprikaa) | ||
2 dl dl | Manchego-juustoa
Manchego-juusto (raastettuna) | ||
1 dl dl | pateeta
patee (artisokkapatee) | ||
3 rkl rkl | basilikaa
basilika (hienonnettuna) | ||
2 rkl rkl | korppujauhoja korppujauho |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaPaahdetut minipaprikat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese ja halkaise paprikat. Poista siemenet.
- Sekoita juustoraaste artisokkapateen joukkoon.
- Lisää basilika ja korppujauhot. Sekoita tasaiseksi ja täytä paprikat seoksella.
- Nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes pinta on paahtunut ruskeaksi.