
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
3 - 4 kpl kpl | punajuuria punajuuri | |
2 - 3 | porkkanaa porkkana | |
2 - 3 | perunaa
peruna (kiinteä lajike) | |
1 kpl kpl | sipulia sipuli | |
1 kpl kpl | omenaa omena | |
2 dl dl | etikkaa
etikka (väkiviinaetikkaa) | |
2 dl dl | sokeria sokeri | |
4 dl dl | vettä vesi | |
10 kpl kpl | maustepippuria maustepippuri | |
6 kpl kpl | mausteneilikkaa
mausteneilikka (kokonaisia) | |
2 kpl kpl | laakerinlehteä laakerinlehti | |
1 tl tl | suolaa suola |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listLasimestarin rosolli
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Kuori punajuuret, porkkanat ja perunat ja leikkaa ne reiluiksi suupaloiksi. Keitä juureksia noin 15 minuuttia, jotta ne kypsyvät. Valuta ja anna jäähtyä.
- Kuori sipuli ja leikkaa se renkaiksi. Pese omena, poista siemenkota ja leikkaa omena siivuiksi. Laita juurekset, sipulit ja omenat päällekkäin isoon lasipurkkiin.
- Laita väkiviinaetikka, sokeri, vesi ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä, kunnes sokeri sulaa. Kaada seos kuumana lasipurkkiin. Anna jäähtyä.
- Anna lasimestarin rosollin maustua jääkaapissa vähintään vuorokausi ennen tarjoilua.