Helppous yllättää
Täytetyt minipaprikat

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 rs rs paprikaa paprika
(minipaprika mix)
2 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
125 g g risottoriisiä risottoriisi
(tai herkkutattirisottoa valmisaineksista)
4 dl dl kasvislientä kasvisliemi
2 dl dl juustoraastetta juustoraaste

Täytetyt minipaprikat

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(3)

Valmistus

  1. Pese ja halkaise paprikat pitkittäin.
  2. Poista siemenkodat ja laita paprikat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
  3. Voitele paprikat kevyesti öljyllä.
  4. Valmista herkkutattirisotto pakkauksen ohjeen mukaan ja täytä paprikanpuolikkaat risotolla tai tee risotto itse risottoriisistä ja mausta mielesi mukaan.
  5. Ripottele täytettyjen paprikoiden pintaan juustoraastetta.
  6. Paista uunissa 225 asteessa noin 8-10 minuuttia.