
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 rs rs | paprikaa
paprika (minipaprika mix) | |
2 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
125 g g | risottoriisiä
risottoriisi (tai herkkutattirisottoa valmisaineksista) | |
4 dl dl | kasvislientä kasvisliemi | |
2 dl dl | juustoraastetta juustoraaste |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTäytetyt minipaprikat
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Pese ja halkaise paprikat pitkittäin.
- Poista siemenkodat ja laita paprikat leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
- Voitele paprikat kevyesti öljyllä.
- Valmista herkkutattirisotto pakkauksen ohjeen mukaan ja täytä paprikanpuolikkaat risotolla tai tee risotto itse risottoriisistä ja mausta mielesi mukaan.
- Ripottele täytettyjen paprikoiden pintaan juustoraastetta.
- Paista uunissa 225 asteessa noin 8-10 minuuttia.