
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | katkarapuja katkarapu | |
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 | sipulia sipuli | |
1 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | |
2 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
500 g g | tomaattimurskaa tomaattimurska | |
1 dl dl | vettä vesi | |
2 tl tl | sokeria sokeri | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | |
1 kourallista kourallinen | lehtipersiljaa lehtipersilja | |
2 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (esim. emmental) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listKatkarapukasari
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna sipulit.
- Kuumenna öljy kattilassa, lisää chilijauhe ja kuullota sipulit öljyssä pehmeiksi.
- Lisää tomaattimurska ja vesi sekä sokeri, suola ja mustapippuri. Hauduta noin 20 minuuttia.
- Lisää joukkoon katkaravut ja persilja. Jatka hauduttamista kaksi minuuttia.
- Annostele neljään pieneen uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja gratinoi 225-asteisessa uunissa viisi minuuttia.
- Tarjoa hyvän maalaisleivän kera.