
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
500 g g | katkarapuja katkarapu | ||
3 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 | sipulia sipuli | ||
1 tl tl | chilijauhetta chilijauhe | ||
2 rkl rkl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | ||
500 g g | tomaattimurskaa tomaattimurska | ||
1 dl dl | vettä vesi | ||
2 tl tl | sokeria sokeri | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suola ja pippuri | ||
1 kourallista kourallinen | lehtipersiljaa lehtipersilja | ||
2 dl dl | juustoraastetta
juustoraaste (esim. emmental) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKatkarapukasari
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Hienonna sipulit.
- Kuumenna öljy kattilassa, lisää chilijauhe ja kuullota sipulit öljyssä pehmeiksi.
- Lisää tomaattimurska ja vesi sekä sokeri, suola ja mustapippuri. Hauduta noin 20 minuuttia.
- Lisää joukkoon katkaravut ja persilja. Jatka hauduttamista kaksi minuuttia.
- Annostele neljään pieneen uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja gratinoi 225-asteisessa uunissa viisi minuuttia.
- Tarjoa hyvän maalaisleivän kera.