Helppous yllättää
Katkarapukasari

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

500 g g katkarapuja katkarapu
3 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
1 sipulia sipuli
1 tl tl chilijauhetta chilijauhe
2 rkl rkl extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy
500 g g tomaattimurskaa tomaattimurska
1 dl dl vettä vesi
2 tl tl sokeria sokeri
1 ripausta ripaus suolaa ja pippuria suola ja pippuri
1 kourallista kourallinen lehtipersiljaa lehtipersilja
2 dl dl juustoraastetta juustoraaste
(esim. emmental)

Katkarapukasari

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(10)

Valmistus

  1. Hienonna sipulit.
  2. Kuumenna öljy kattilassa, lisää chilijauhe ja kuullota sipulit öljyssä pehmeiksi.
  3. Lisää tomaattimurska ja vesi sekä sokeri, suola ja mustapippuri. Hauduta noin 20 minuuttia.
  4. Lisää joukkoon katkaravut ja persilja. Jatka hauduttamista kaksi minuuttia.
  5. Annostele neljään pieneen uunivuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja gratinoi 225-asteisessa uunissa viisi minuuttia.
  6. Tarjoa hyvän maalaisleivän kera.