
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 | perunaa peruna | ||
1 | porkkanaa porkkana | ||
1 | kesäkurpitsaa kesäkurpitsa | ||
2 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
3 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | ||
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria | ||
1 nokaretta nokare | voita voi | ||
ja loraus oliiviöljyä, paistamiseen |
Lisäksi:
1 pkt pkt | graavilohta graavilohi | |
1 ripausta ripaus | tilliä tilli |
Juures-kesäkurpitsaröstit ja graavilohta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:45
min
(0)
Valmistus
- Kuori ja raasta perunat sekä porkkana. Raasta myös kesäkurpitsa ja sekoita raasteet keskenään.
- Lisää kasvisraasteen sekaan n. teelusikallisen verran suolaa ja puristele raastetta hieman käsin.
- Anna seistä hetken ja valuta kulhon pohjalle kerääntynyt neste pois.
- Lisää kasvisraasteen sekaan öljy sekä hienonnettu valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Muotoile raasteesta käsin pieniä röstejä.
- Paista röstit kypsiksi pannulla miedolla lämmöllä voi-öljyseoksessa.
- Tarjoa röstit graavilohiviipaleiden kanssa, viimeistele tuoreella tillillä.