
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | graavilohta
graavilohi (esim. Deluxe mustikkagraavattua lohifileesiivua) | ||
300 g g | hunajamelonia hunajameloni | ||
0,5 | punasipulia punasipuli | ||
1 | limeä lime | ||
1 nippua nippu | tilliä tilli |
Lisäksi
1 prk prk | hummusta hummusta | ||
1 pkt pkt | naanleipää naanleipä |
Mustikkagraavattu lohitartar
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:10
min
(1)
Valmistus
- Leikkaa graavilohi pieniksi kuutioiksi. Samoin kuorittu meloni.
- Hienonna kuorittu sipuli ja purista limetistä mehu.
- Sekoita ainekset keskenään.
- Tarjoa lisänä naanleipää, jonka päälle voi sipaista hummusta ja lusikoida sen päälle lohitartaria.