Helppous yllättää
Sillitartar

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

125 g g silliä silli
(matjessilliä)
1 punasipulia punasipuli
1 ruukkua ruukku tilliä tilli
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 tl tl sitruunamehua sitruunamehu
1 rkl rkl rapsiöljyä rapsiöljy
4 - 8 viipaletta viipale saaristolaisleipää saaristolaisleipä

Sillitartar

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

15 min
(0)

Valmistus

  1. Leikkaa kuoritusta punasipulista pieniä, ohuen ohuita suikaleita kulhoon.
  2. Valuta ja hienonna silli. Hienonna tilli.
  3. Sekoita sipuli, silli ja tilli ja rouhaise ripaus mustapippuria joukkoon.
  4. Leikkaa saaristolaisleivästä kuusi ohutta siivua.
  5. Sekoita sitruunamehu ja öljy pieneen kippoon ja voitele leipäpalaset pullasudilla.
  6. Leikkaa leipäsiivut kahdeksi kolmioksi ja lusikoi sillitartaria päälle.

Vinkki: Jos haluat lisää ruokaisuutta sillileipiin, lisää keitettyä kananmunaa leipäsille.