
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
125 g g | silliä
silli (matjessilliä) | |
1 | punasipulia punasipuli | |
1 ruukkua ruukku | tilliä tilli | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 tl tl | sitruunamehua sitruunamehu | |
1 rkl rkl | rapsiöljyä rapsiöljy | |
4 - 8 viipaletta viipale | saaristolaisleipää saaristolaisleipä |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSillitartar
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa kuoritusta punasipulista pieniä, ohuen ohuita suikaleita kulhoon.
- Valuta ja hienonna silli. Hienonna tilli.
- Sekoita sipuli, silli ja tilli ja rouhaise ripaus mustapippuria joukkoon.
- Leikkaa saaristolaisleivästä kuusi ohutta siivua.
- Sekoita sitruunamehu ja öljy pieneen kippoon ja voitele leipäpalaset pullasudilla.
- Leikkaa leipäsiivut kahdeksi kolmioksi ja lusikoi sillitartaria päälle.
Vinkki: Jos haluat lisää ruokaisuutta sillileipiin, lisää keitettyä kananmunaa leipäsille.