
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | punasipulia
punasipuli (n. 80 g) | ||
1 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | ||
1 tl tl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | ||
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | ||
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri | ||
8 viipaletta viipale | ruisleipää ruisleipä | ||
4 rkl rkl | tuorejuustoa tuorejuusto | ||
1 tl tl | sinappia sinappi | ||
150 g g | graavilohta graavilohi | ||
1 nippua nippu | tilliä tilli | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 | sitruunaa
sitruuna (viipaleina) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaGraavilohileivät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa punasipuli erittäin ohuiksi renkaiksi.
- Sekoita kulhossa sipulirenkaiden joukkoon etikka, oliiviöljy, suolaa ja sokeria. Jätä marinoitumaan hetkeksi.
- Sekoita tuorejuuston joukkoon sinappi ja voitele leivät seoksella.
- Asettele leipien päälle lohiviipaleita, marinoitua punasipulia ja tuoretta tilliä.
- Rouhi päälle mustapippuria myllystä ja koristele sitruunaviipaleilla.