
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | punasipulia
punasipuli (n. 80 g) | |
1 rkl rkl | punaviinietikkaa punaviinietikka | |
1 tl tl | extra-neitsytoliiviöljyä extra-neitsytoliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | merisuolaa merisuola | |
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri | |
8 viipaletta viipale | ruisleipää ruisleipä | |
4 rkl rkl | tuorejuustoa tuorejuusto | |
1 tl tl | sinappia sinappi | |
150 g g | graavilohta graavilohi | |
1 nippua nippu | tilliä tilli | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
1 | sitruunaa
sitruuna (viipaleina) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGraavilohileivät
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Leikkaa punasipuli erittäin ohuiksi renkaiksi.
- Sekoita kulhossa sipulirenkaiden joukkoon etikka, oliiviöljy, suolaa ja sokeria. Jätä marinoitumaan hetkeksi.
- Sekoita tuorejuuston joukkoon sinappi ja voitele leivät seoksella.
- Asettele leipien päälle lohiviipaleita, marinoitua punasipulia ja tuoretta tilliä.
- Rouhi päälle mustapippuria myllystä ja koristele sitruunaviipaleilla.