
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | savulohta
savulohi (Ocean Sea kylmäsavulohta viipaleina) | ||
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
3 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria
mustapippuri (myllystä) |
Tillikurkut
200 g g | kurkkua
kurkku (tuoretta) | ||
2 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
1 rkl rkl | vettä vesi | ||
1 ripausta ripaus | suolaa
suola (myllystä) | ||
1 tl tl | sokeria sokeri | ||
1 dl dl | tilliä
tilli (hienonnettua) |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaKylmäsavulohta ja tillikurkkua
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
Laktoositon, gluteeniton
- Valmista ensin tillikurkut. Kuori kurkku ja puolita se. Poista siemenet esim. teelusikalla.
- Leikkaa kurkku viipaleiksi.
- Sekoita kulhossa kurkkuviipaleiden joukkoon etikka, vesi, suola, sokeri ja tilli. Jätä hetkeksi maustumaan.
Leivät
- Levitä lohiviipaleet lautasille.
- Sekoita kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu ja sokeri. Pirskottele kastike lohiviipaleille. Mausta mustapippurilla.
- Lusikoi viipaleille tillikurkkuja ja tarjoile.