Helppous yllättää
Kylmäsavulohta ja tillikurkkua

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 pkt pkt savulohta savulohi
(Ocean Sea kylmäsavulohta viipaleina)
3 rkl rkl oliiviöljyä oliiviöljy
3 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 ripausta ripaus sokeria sokeri
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
(myllystä)

Tillikurkut

200 g g kurkkua kurkku
(tuoretta)
2 rkl rkl valkoviinietikkaa valkoviinietikka
1 rkl rkl vettä vesi
1 ripausta ripaus suolaa suola
(myllystä)
1 tl tl sokeria sokeri
1 dl dl tilliä tilli
(hienonnettua)

Kylmäsavulohta ja tillikurkkua

Tykkäsit tästä reseptistä

Tykkäys poistettu

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

20 min
(1)

Valmistus

Laktoositon, gluteeniton

  1. Valmista ensin tillikurkut. Kuori kurkku ja puolita se. Poista siemenet esim. teelusikalla.
  2. Leikkaa kurkku viipaleiksi.
  3. Sekoita kulhossa kurkkuviipaleiden joukkoon etikka, vesi, suola, sokeri ja tilli. Jätä hetkeksi maustumaan.

Leivät

  1. Levitä lohiviipaleet lautasille.
  2. Sekoita kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu ja sokeri. Pirskottele kastike lohiviipaleille. Mausta mustapippurilla.
  3. Lusikoi viipaleille tillikurkkuja ja tarjoile.