
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
2 pkt pkt | savulohta savulohi | ||
Ocean Sea kylmäsavulohta viipaleina | |||
3 rkl rkl | oliiviöljyä oliiviöljy | ||
3 rkl rkl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
1 ripausta ripaus | sokeria sokeri | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria | ||
myllystä |
Tillikurkut
200 g g | kurkkua kurkku | ||
tuoretta | |||
2 rkl rkl | valkoviinietikkaa valkoviinietikka | ||
1 rkl rkl | vettä vesi | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suolaa | ||
myllystä | |||
1 tl tl | sokeria sokeri | ||
1 dl dl | tilliä tilli | ||
hienonnettua |
Kylmäsavulohta ja tillikurkkua
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:20
min
(0)
Valmistus
Laktoositon, gluteeniton
- Valmista ensin tillikurkut. Kuori kurkku ja puolita se. Poista siemenet esim. teelusikalla.
- Leikkaa kurkku viipaleiksi.
- Sekoita kulhossa kurkkuviipaleiden joukkoon etikka, vesi, suola, sokeri ja tilli. Jätä hetkeksi maustumaan.
Leivät
- Levitä lohiviipaleet lautasille.
- Sekoita kulhossa oliiviöljy, sitruunamehu ja sokeri. Pirskottele kastike lohiviipaleille. Mausta mustapippurilla.
- Lusikoi viipaleille tillikurkkuja ja tarjoile.