
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
200 g g | graavilohta graavilohi | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
0,5 -1 | chiliä chili | |
1 dl dl | korianteria korianteri | |
1 dl dl | ruohosipulia ruohosipulia | |
0,5 -1 dl dl | limemehua limemehu | |
0,5 dl dl | oliiviöljyä oliiviöljy | |
1 ripausta ripaus | suolaa ja pippuria suolaa ja pippuria |
Lisäksi:
1 pkt pkt | ruisleipää ruisleipä |
Lohiceviche graavikalasta
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
2:00
h
(0)
Valmistus
Varaa tekeytymiseen 1-2 tuntia.
- Leikkaa graavilohi pieniksi kuutioiksi.
- Hienonna valkosipuli ja chilipalko sekä yrtit.
- Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna makujen tekeytyä jääkaapissa 1 - 2 tuntia.
- Tarjoile paahdetun ruisleivän kera.