Helppous yllättää
Savustettua nieriää, munakokkelia ja paahdettua maalaisleipää

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

4 viipaletta viipale leipää leipä
(maalaisleipää)
100 g g tuorejuustoa tuorejuusto
1 tl tl sinappia sinappi
1 dl dl ruohosipulia ruohosipuli
(tai tilliä)
200 g g nieriää nieriä
(savustettua nieriää tai savulohta)
3 kpl kpl kananmunaa kananmuna
3 rkl rkl kermaa kerma
1 ripausta ripaus mustapippuria mustapippuri
1 ripausta ripaus suolaa suola

Savustettua nieriää, munakokkelia ja paahdettua maalaisleipää

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(0)

Valmistus

  1. Paahda leipäviipaleet rapeiksi paahtimessa tai paistinpannulla.
  2. Mausta tuorejuusto sinapilla sekä tillillä/ruohosipulilla ja voitele leivät.
  3. Nosta leiville pala savukalaa.
  4. Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa, vispilöi joukkoon kerma ja mausta suolalla.
  5. Kaada seos kuumaan paistinpannuun ja kypsennä seosta puuhaarukalla sekoittaen. Älä anna munakokkelin kuivua vaan jätä se sopivan meheväksi.
  6. Lusikoi kokkelia leiville ja viimeistele mustapippurilla ja tuoreella tillillä. Tarjoile heti!

Tarjoukset

Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munatKot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
Kot-Kot Kotimaiset vapaan kanan munat
13.12 - 06.12
ERÄ!
1,99