
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 viipaletta viipale | leipää leipä | ||
maalaisleipää | |||
100 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | ||
1 tl tl | sinappia sinappi | ||
1 dl dl | ruohosipulia ruohosipuli | ||
tai tilliä | |||
200 g g | nieriää nieriä | ||
savustettua nieriää tai savulohta | |||
3 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | ||
3 rkl rkl | kermaa kerma | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Savustettua nieriää, munakokkelia ja paahdettua maalaisleipää
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:25 min
(0)
Valmistus
- Paahda leipäviipaleet rapeiksi paahtimessa tai paistinpannulla.
- Mausta tuorejuusto sinapilla sekä tillillä/ruohosipulilla ja voitele leivät.
- Nosta leiville pala savukalaa.
- Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa, vispilöi joukkoon kerma ja mausta suolalla.
- Kaada seos kuumaan paistinpannuun ja kypsennä seosta puuhaarukalla sekoittaen. Älä anna munakokkelin kuivua vaan jätä se sopivan meheväksi.
- Lusikoi kokkelia leiville ja viimeistele mustapippurilla ja tuoreella tillillä. Tarjoile heti!