
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
4 viipaletta viipale | leipää
leipä (maalaisleipää) | ||
100 g g | tuorejuustoa tuorejuusto | ||
1 tl tl | sinappia sinappi | ||
1 dl dl | ruohosipulia
ruohosipuli (tai tilliä) | ||
200 g g | nieriää
nieriä (savustettua nieriää tai savulohta) | ||
3 kpl kpl | kananmunaa kananmuna | ||
3 rkl rkl | kermaa kerma | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
1 ripausta ripaus | suolaa suola |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaSavustettua nieriää, munakokkelia ja paahdettua maalaisleipää
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paahda leipäviipaleet rapeiksi paahtimessa tai paistinpannulla.
- Mausta tuorejuusto sinapilla sekä tillillä/ruohosipulilla ja voitele leivät.
- Nosta leiville pala savukalaa.
- Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa, vispilöi joukkoon kerma ja mausta suolalla.
- Kaada seos kuumaan paistinpannuun ja kypsennä seosta puuhaarukalla sekoittaen. Älä anna munakokkelin kuivua vaan jätä se sopivan meheväksi.
- Lusikoi kokkelia leiville ja viimeistele mustapippurilla ja tuoreella tillillä. Tarjoile heti!