Helppous yllättää
Lohisliderit

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

2 kpl kpl ruisleipää ruisleipä
250 g g lohta lohi
(lämminsavu)
1 rkl rkl kapriksia kapris
1 rkl rkl ruohosipulia ruohosipuli
1 rkl rkl ranskankermaa ranskankerma
1 kananmunaa kananmuna
1 ripausta ripaus suolaa suola
1 dl dl tsatsikia tsatsiki
1 rkl rkl tilliä tilli
1 rkl rkl sitruunamehua sitruunamehu
1 kurkkua kurkku

koristeeksi

1 nippua nippu retiisiä retiisi

Lohisliderit

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

25 min
(1)

Valmistus

  1. Leikkaa ruispalat neljäksi neliöiksi.
  2. Sekoita kulhossa lämminsavulohi, kaprikset, ruohosipuli ranskankerma ja munat tasaiseksi taikinaksi. Mausta suolalla.
  3. Muotoile taikinasta leivinpaperilla päällystetylle pellille suorakaiteen muotoinen, kahden ruispalan kokoinen levy ja jaa levy veitsellä 8 osaan.
  4. Paista 225 asteessa 10-12 min, uunista riippuen.
  5. Mausta tsatsiki tillillä ja sitruunamehulla.
  6. Puolita kurkku pitkittäin ja vedä puolikkaista juustohöylällä 12 pitkää, ohutta viipaletta.
  7. Lusikoi tillitsatsikia ruisleivän pohjalle, aseta kurkkuviipale tillitsatsikin päälle niin että puolet viipaleesta jää ruisleipäsiivun ulkopuolelle.
  8. Laita valmiit lohipihvit ruisleipäneliöille puolikkaan kurkkusiivun päälle.
  9. Laita pihvin päälle lusikallinen tillitsatsikia ja käännä leivän ulkopuolelle jäävä kurkkuviipale tsatsikin päälle.
  10. Laita toinen ruispala kanneksi ja kiinnitä koko komeus cocktailtikulla tai grillitikun puolikkaalla ja koristele retiiseillä.

Tarjoukset

Hätälä LohifileeHätälä Lohifilee
Hätälä Lohifilee
14.10 - 11.10
ERÄ!
/kg
8,99