
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | kukkakaalia kukkakaali | ||
n. 600 g | |||
3 | porkkanaa porkkana | ||
1 | sipulia sipuli | ||
1 prk prk | kikherneitä kikherne | ||
Freshona säilykekikherneitä | |||
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
1 tl tl | juustokuminaa juustokumina | ||
0,5 tl tl | inkivääriä inkivääri | ||
0,5 tl tl | kurkumaa kurkuma | ||
0,5 tl tl | suolaa suolaa | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuria | ||
0,5 dl dl | kookoshiutaleita kookoshiutale |
Kookoskastike
0,5 prk prk | kookosmaitoa kookosmaito | ||
200 g | |||
1 rkl rkl | minttua minttu | ||
tuoretta, hienonnettuna | |||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 tl tl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
suolaa suolaa | |||
mustapippuria mustapippuria |
Intialainen kasvispelti
Tästä reseptistä tykättiin
Tästä reseptistä ei tykätty
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
0:40
min
(8)
Valmistus
- Paloittele kukkakaali ja kuoritut porkkanat ja sipuli leivinpaperille uunipellille. Siirrä pellille myös valutetut kikherneet ja sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Ripottele pinnalle kookoshiutaleet.
- Kypsennä kasvispeltiä 225-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa kasvisten kanssa.