
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | kukkakaalia
kukkakaali (n. 600 g) | |
3 | porkkanaa porkkana | |
1 | sipulia sipuli | |
1 prk prk | kikherneitä
kikherne (Freshona säilykekikherneitä) | |
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | |
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | |
1 tl tl | juustokuminaa juustokumina | |
0,5 tl tl | inkivääriä inkivääri | |
0,5 tl tl | kurkumaa kurkuma | |
0,5 tl tl | suolaa suola | |
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | |
0,5 dl dl | kookoshiutaleita kookoshiutale |
Kookoskastike
0,5 prk prk | kookosmaitoa
kookosmaito (200 g) | |
1 rkl rkl | minttua
minttu (tuoretta, hienonnettuna) | |
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
1 tl tl | sitruunamehua sitruunamehu | |
suolaa suola | ||
mustapippuria mustapippuri |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listIntialainen kasvispelti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paloittele kukkakaali ja kuoritut porkkanat ja sipuli leivinpaperille uunipellille. Siirrä pellille myös valutetut kikherneet ja sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Ripottele pinnalle kookoshiutaleet.
- Kypsennä kasvispeltiä 225-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa kasvisten kanssa.