
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
1 | kukkakaalia
kukkakaali (n. 600 g) | ||
3 | porkkanaa porkkana | ||
1 | sipulia sipuli | ||
1 prk prk | kikherneitä
kikherne (Freshona säilykekikherneitä) | ||
2 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy | ||
1 tl tl | paprikajauhetta paprikajauhe | ||
1 tl tl | juustokuminaa juustokumina | ||
0,5 tl tl | inkivääriä inkivääri | ||
0,5 tl tl | kurkumaa kurkuma | ||
0,5 tl tl | suolaa suola | ||
1 ripausta ripaus | mustapippuria mustapippuri | ||
0,5 dl dl | kookoshiutaleita kookoshiutale |
Kookoskastike
0,5 prk prk | kookosmaitoa
kookosmaito (200 g) | ||
1 rkl rkl | minttua
minttu (tuoretta, hienonnettuna) | ||
1 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | ||
1 tl tl | sitruunamehua sitruunamehu | ||
suolaa suola | |||
mustapippuria mustapippuri |
Lisää aineksia valmiiseen ostoslistaan tai luo uusi lista
Luo uusi ostoslistaIntialainen kasvispelti
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
- Paloittele kukkakaali ja kuoritut porkkanat ja sipuli leivinpaperille uunipellille. Siirrä pellille myös valutetut kikherneet ja sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Ripottele pinnalle kookoshiutaleet.
- Kypsennä kasvispeltiä 225-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa kasvisten kanssa.