
Resepti lisättiin suosikeihin
Näytä suosikitResepti poistettiin suosikeista
Näytä suosikitHups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.
Ainesosat
700 - 800 g g | parsakaalia
parsakaali (tai varsiparsakaalia) | |
5 - 6 kynttä kynsi | valkosipulia valkosipuli | |
250 g g | munanuudelia munanuudeli | |
200 g g | cashewpähkinöitä
cashewpähkinä (cashew & kuivattu karpalo -sekoitusta) | |
3 rkl rkl | rypsiöljyä rypsiöljy |
Kastike
0,5 dl dl | vettä vesi | |
3 rkl rkl | soijakastiketta soijakastike | |
2 rkl rkl | sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike | |
2 rkl rkl | limemehua limemehu | |
1,5 rkl rkl | maapähkinävoita maapähkinävoi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listParsakaali-pähkinäwokki
Tykkäsit tästä reseptistä
Tykkäys poistettu
Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.
Valmistus
1. Siisti ja pieni parsakaalit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
2. Keitä, huuhdo ja valuta nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko nuudeleita halutessasi lyhyemmiksi.
3. Paahda pähkinäseos pannulla. Mausta ripauksella suolaa.
4. Yhdistä keskenään kastikkeen ainekset kannelliseen muovirasiaan. Ravista tasaiseksi.
5. Kuullota valkosipuli öljyssä ja lisää sekaan pienityt parsakaalit. Kuullota napakan pehmeäksi.
6. Kumoa nuudelit pannulle. Lisää kastike ja kääntele, kunnes seos on maustunut ja kuumentunut tasaisesti. Lisää sekaan lopuksi pähkinäseos ja tarjoile.