Helppous yllättää
Parsakaali-pähkinäwokki

Resepti lisättiin suosikeihin

Näytä suosikit

Resepti poistettiin suosikeista

Näytä suosikit

Hups jotain meni vikaan. Yritä uudelleen.

Ainesosat

700 - 800 g g parsakaalia parsakaali
(tai varsiparsakaalia)
5 - 6 kynttä kynsi valkosipulia valkosipuli
250 g g munanuudelia munanuudeli
200 g g cashewpähkinöitä cashewpähkinä
(cashew & kuivattu karpalo -sekoitusta)
3 rkl rkl rypsiöljyä rypsiöljy

Kastike

0,5 dl dl vettä vesi
3 rkl rkl soijakastiketta soijakastike
2 rkl rkl sweet chili -kastiketta sweet chili -kastike
2 rkl rkl limemehua limemehu
1,5 rkl rkl maapähkinävoita maapähkinävoi

Parsakaali-pähkinäwokki

Tästä reseptistä tykättiin

Tästä reseptistä ei tykätty

Tapahtui virhe. Yritä uudelleen.

30 min
(44)

Valmistus

1. Siisti ja pieni parsakaalit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

2. Keitä, huuhdo ja valuta nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Pilko nuudeleita halutessasi lyhyemmiksi.

3. Paahda pähkinäseos pannulla. Mausta ripauksella suolaa.

4. Yhdistä keskenään kastikkeen ainekset kannelliseen muovirasiaan. Ravista tasaiseksi.

5. Kuullota valkosipuli öljyssä ja lisää sekaan pienityt parsakaalit. Kuullota napakan pehmeäksi.

6. Kumoa nuudelit pannulle. Lisää kastike ja kääntele, kunnes seos on maustunut ja kuumentunut tasaisesti. Lisää sekaan lopuksi pähkinäseos ja tarjoile.